Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Το Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας βραβεύτηκε από τα Healthcare Business Awards - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας βραβεύτηκε από τα...

Για το πρόγραμμα του Κοινωνικού ιατρείου μαστού όπου εξετάστηκαν 850 άτομα

Για 2η συνεχή χρονιά το «Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας» βραβεύτηκε για τη σημαντική δράση του και προσφοράς στον χώρο της Υγείας από τα Healthcare Business Awards.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, παρουσία διακεκριμένων εκπροσώπων του χώρου της Υγείας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη Σεπτεμβρίου 2018, η τελετή απονομής των Healthcare Business Awards 2018. Η συγκεκριμένη εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε για 3η συνεχή χρόνια από την Boussias Communications και το Health Daily, επιβράβευσε την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις πρακτικές που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενο έτους σε όλο το φάσμα της Υγείας.

Σε εορταστική ατμόσφαιρα βραβεύθηκαν, οι πιο αξιόλογες πρωτοβουλίες κοινωνικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας που αντικατοπτρίζουν την εξωστρέφεια, την ανάπτυξη και το ελπιδοφόρο μέλλον της Υγείας στην Ελλάδα.

Ανάμεσα στα προγράμματα που ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν τη φετινή χρονιά ήταν και το Πρόγραμμα του Κοινωνικού Ιατρείου Μαστού του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2013 δίνοντας τη δυνατότητα σε εκατοντάδες γυναίκες του Νομού Αχαΐας, που δεν είχαν τη δυνατότητα στα χρόνια της κρίσης, να κάνουν κλινικές εξετάσεις μαστού από ειδικούς χειρουργούς αλλά και δωρεάν μαστογραφία ή/ και υπέρηχο όταν χρειάστηκε.

Εξετάστηκαν συνολικά 850 άτομα και παραπέμφθηκαν 400 για μαστογραφία /υπέρηχο. Το πρόγραμμα του Κοινωνικού Ιατρείου στηρίζεται εξ’ ολοκλήρου στην εθελοντική προσφορά των Χειρουργών Μαστού, των Διαγνωστικών Κέντρων της Περιοχής και των Εθελοντριών του Συλλόγου.

Το βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος του Συλλόγου Άλμα Ζωής ν. Αχαΐας, Λιολιώ Κολυπέρα.

Παρόντα ήσαν και άλλα μέλη από το Άλμα Ζωής όπως η Πάκη Καραλή καθώς και ο βουλευτής του νομού Αχαΐας, Ιάσων Φωτήλας.

*Στο παρακάτω link μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση της απονομής των βραβείων: www.healthcareawards.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being