Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Νικόλ Κίντμαν πήγε Τορόντο με το νέο της φιλμ «Destroyer»

Η Νικόλ Κίντμαν πήγε Τορόντο με το νέο τ...

Στην ταινία που είχε θετική υποδοχή, είναι σχεδόν αγνώριστη

Στο 43ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο στον Καναδά που συνεχίζεται έως και την προσεχή Κυριακή 16/9, παρέστη η σούπερ σταρ του κινηματογράφου Νικόλ Κίντμαν με αφορμή την προβολή της νέας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί με τίτλο «Destroyer». H αιθέρια σταρ μίλησε για... τη μύτη που είχε προσθέσει για τις ανάγκες του φιλμ «The Hours» όπου είχε υποδυθεί την Βιρτζίνια Γουλφ και κέρδισε Όσκαρ καθώς και για την πίστη της στη μαγεία του σινεμά.

Το «Destroyer» της ανεξάρτητης κινηματογραφικής δημιουργού Καρίν Κουσάμα έκανε την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Τορόντο και έλαβε θετικές κριτικές ενώ αποκάλυψε ένα ακόμα πλήρως μεταμορφωμένο πρόσωπο της Νικόλ Κίντμαν. Η ταινία εκτυλίσσεται στο Λος Άντζελες κι η ηθοποιός υποδύεται μια αστυνομικό που φέρει, στην ψυχή και στη μορφή της, τα τραύματα από μια μυστική επιχείρηση που πήγε πολύ στραβά.

Φυσικά, όπως αναφέρει το flix.gr, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Νικόλ Κίντμαν στα 51 της χρόνια σήμερα αλλά πάντα γοητευτική και «αλαβάστρινη», αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά της για ένα ρόλο, με πρώτη και καλύτερη όπως προείπαμε, τη μύτη της Βιρτζίνια Γουλφ στις «Ώρες» του Στίβεν Ντάλντρι. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Τορόντο και της πρεμιέρας του «Destroyer», η Νικόλ Κίντμαν μίλησε, μαζί με την Καρίν Κουσάμα, στο The Wrap, για το πώς πληγώνεται όταν κάποιος επικεντρώνεται στο μακιγιάζ κι όχι στην ερμηνεία της και πόσο εξακολουθεί να πιστεύει στο μυστήριο που συντηρεί το σινεμά.

Πολλοί μεγάλοι σταρ και γνωστοί ηθοποιοί πήγαν και φέτος στο Τορόντο όπως ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ με το «The Old Man & the Gun» ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η απονομή των βραβείων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture