Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Το απίστευτο trollάρισμα της Huawei στην Apple για τα νέα iPhone-ΒΙΝΤΕΟ

Το απίστευτο trollάρισμα της Huawei στην...

Οι νέες τεχνολογίες του Αμερικάνικου κολοσσού, δεν είναι και τόσο... νέες

H apple παρουσίασε με κάθε επισημότητα, στις ΗΠΑ τρία νέα μοντέλα iPhone, που έχουν μεγαλύτερο μέγεθος -αλλά και υψηλότερη τιμή- από τα προηγούμενα. Η apple παραμένει η παγκόσμια «βασίλισσα» στην κινητή τηλεφωνία, τα τελευταία χρόνια όμως νιώθει… καυτή την ανάσα των Κινέζικων κολοσσών η οποίες με βάση το λειτουργικό σύστημα Android έχουν κατακλύσει την αγορά με χιλιάδες μοντέλα.

Μία από τις μεγαλύτερες Κινέζικες εταιρίες ηλεκτρονικών είναι και η Huawei, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει ραγδαία ανάπτυξη και έχει πάρει μεγάλη μερίδα του λέοντος στην αγορά των έξυπνων συσκευών (smartphones).

Ο Κινέζικος κολοσσός όπως και οι αντίστοιχοι ανταγωνιστές του (HTC, Samsung, LG, Xiaomi, Sony κτλπ.) πλέον δεν έχει τίποτα να ζηλέψει τεχνολογικά από την apple, και αρκετές φορές μάλιστα πρωτοπορεί.

Η άνοδος των Android συσκευών έχει φέρει φανατικούς «οπαδούς» και «πολέμιους» των δύο λειτουργικών, με εκατέρωθεν αντεγκλήσεις για τις πρωτοπόρες τεχνολογίες που φέρουν αυτές.

Η Huawei δημοσίευσε στη σελίδα της στο facebook βίντεο, όλες τις πρωτοπορίες που έφεραν τα νέα iPhone, αναφέροντας ότι αυτές έχουν εμφανιστεί στα κινητά android εδώ και αρκετά χρόνια.

Δείτε τα βίντεο του trollαρίσματος της huawei.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις