Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΩΝΗΣ –ΝΙΚΟΛΙΝΑ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΧΟΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΗΣΑΙΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΒΛΑ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΩΝΗΣ –ΝΙΚΟΛΙΝΑ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Διπλό μυστήριο και δεξίωση με τη σφραγίδα Harris the Events

Γάμος και βάπτιση μαζί για το ζεύγος του συμπολίτη πολιτικού μηχανικού Παναγιώτη Τσώνη και της αγαπημένης του Νικολίνας Σπηλιωτοπούλου, εκπαιδευτικού, στον Ιερό Ναό του Αγ. Χριστοφόρου Ρίου το περασμένο Σάββατο 8 του μηνός. Το γαμήλιο μυστήριο τελέστηκε με κουμπάρο το γνωστό και περιζήτητο αχαιό μετρ των δημοσίων σχέσεων Γιώργο Ντάβλα, ενώ νονοί στη βάπτιση του γιου τους Χρήστου, ήταν οι Λάκης και Χαρά Μαυροειδή.

Η κεφάτη παρουσία του Γιώργου Ντάβλα κάθε στιγμή (από την προετοιμασία της νύφης μέχρι και την πίστα του πάρτι) ενίσχυσε τη διπλή χαρά των νεονύμφων και ταχύτατα είδαμε δημοσιεύματα και στα αθηναικά media. Tην όλη επιμέλεια- διοργάνωση -στην παραμικρή λεπτομέρεια- είχε αναλάβει το γραφείο Harris the Events του Χάρη Παναγόπουλου, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο κορυφαίος χορογράφος και διευθυντής της Λυρικής Σκηνής Κωνσταντίνος Ρήγος που κατέφθασε μαζί με τον πατρινό συνεργάτη του Αγγελο Παναγόπουλο.

Η νύφη ήταν πολύ λαμπερή με άκρως θηλυκό νυφικό του οίκου Αννας Μιχαλάκου και χτένισμα Λέττας Φλώρου. Η δεξίωση με λευκές και γαλάζιες «πινελιές» δόθηκε στο W/Events της παραλιακής του Ρίου με πλούσιο μπουφέ του Semeli Catering και κατέληξε σε πολύ χορό μέχρι τις πρωινές ώρες. Ο Γιώργος Ντάβλας στενός φίλος του ζευγαριού συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ελενα και δεν παρέλειψε να τραγουδήσει όπως το συνηθίζει. Τις ευχές του για «βίον ανθόσπαρτον» έδωσε και ο πατρινός πολιτικός και πρώην διευθυντής του γραφείου του προέδρου της ΝΔ, Mιχάλης Μπεκίρης.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View