Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

50 ΧΡΟΝΙΑ RALPH LAUREN: H ΕΛΙΤ ΜΟΔΑΣ, ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ SHOW ΤΟΥ «ΒΑΣΙΛΙΑ» ΣΤΟ ΣΕΝΤΡΑΛ ΠΑΡΚ

50 ΧΡΟΝΙΑ RALPH LAUREN: H ΕΛΙΤ ΜΟΔΑΣ, ΤΕ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με Οπρα, Χίλαρι, Μπλέικ και Ιμάν

Πολύκροτο ήταν το anniversary event για τα 50 χρόνια καριέρας του λεγόμενου «βασιλιά» της αμερικάνικης μόδας Ralph Lauren στο Σέντραλ Πάρκ της Νέας Υόρκης, καθώς προσέλκυσε ισχυρές και δημοφιλέστατες προσωπικότητες όπως τους Οπρα Γουίνφρει, Χίλαρι Κλίντον, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Toμ Χανκς, Κάνιε Γουεστ, Μπρους Σπρίγκστιν, Μάρθα Στιούαρτ, Μαρία Σαράποβα, Μπλέικ Λάβλι, Τζέσικα Τσαστέιν, Αν Χάθαγουέι, Πριάνκα Τσόπρα, Νικ Τζόνας, Τομ Χίντλεστον. Από το χώρο της μόδας έδωσαν το παρόν Ιμάν, Ρόζι Χάντιγκτον, Ολίβια Παλέρμο, Τέιλορ Χιλ, Aνα Γουίντουρ αλλά και οι διάσημοι σχεδιαστές Calvin Klein, Michael Kors, Diane von Furstenberg, Donna Karan, Tory Burch, Tommy Hilfiger, Vera Wang, John Varvatos, Thom Browne, Jeffrey Banks, Greg Lauren and Alexander Wang.

Απίθανες ήταν ως ανδρόγυνες παρουσίες οι Μπλέικ Λάβλι και Αν Χάθαγουέι με χαρακτηριστικά σμόκιν κοστούμια Ralph Lauren αλλά και η αγέραστη supermodel Ιμάν με τουαλέτα και εμβληματικό σακάκι σαφάρι σε χρυσή απόχρωση. Ωραιότερη όλων ανακηρύχθηκε πάντως η Ρόζι Χάντιγκτον με κατάλευκο blazer dress του αξεπέραστου designer.

Στην επίδειξη (στο πλαίσιο της New York Fashion Week) πρωτοστάτησαν οι καλλονές Τζίτζι Χαντίντ και Κάια Γκέρμπερ με πάτσγουορκ δημιουργίες, ενώ ακολούθησε δείπνο με αναμμένα κεριά.

O γεννημένος στο Μπρονξ, 79χρονος Ralph Lauren διευθύνει μια κολοσσιαία αυτοκρατορία, η περιουσία του πλησιάζει τα 6 δις και είναι ο 91ος πλουσιότερος άνθρωπος στην Αμερική. Από το 1964 είναι παντρεμένος με τη Ρίκι -Αν Λόου Μπιρ με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά. Aκτιβιστής, φιλάνθρωπος και δημοκράτης αναμιγνύεται σταθερά στα κοινά.

 

Όπως δήλωσε η Ιμάν στις κάμερες, ο Ralph Lauren είναι η «ενσάρκωση του American dream». Εμπνεύσεις του ο αθλητισμός, οι παραδόσεις της Αγριας Δύσης και του «Ωραίου Γκάτσμπι», αλλά και η Αμερική της εκπαίδευσης και του χρηματιστηρίου. Ο ίδιος δεν αποχωρίζεται ποτέ το αγαπημένο του τζιν και τις φθαρμένες καουμπόικες μπότες, ενώ τα διάσημα polo μπλουζάκια του πωλούνται εδώ και πέντε δεκαετίες ανά την υφήλιο δίχως να χάνουν την αίγλη τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View