Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο, δοκιμάζουν το Battlefield V OPEN BETA - Θα διαδραματίζεται και στην Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο, δ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε περισσότερα

Το 6λέπτο βίντεο που έδωσε η DICE στη δημοσιότητα περιέχει σχεδόν όλες τις πληροφορίες για το Battlefield V, το οποίο ήδη χιλιάδες gamers ανά τον κόσμο δοκιμάζουν στην ανοιχτή beta που έγινε διαθέσιμη για όλους από τις 6 Αυγούστου. Μάλιστα στο βίντεο διαπιστώσαμε μια ευχάριστη έκπληξη για εμάς τους Έλληνες.

Στο 05.32 του βίντεο θα ακούσετε την αναφορά για την Ελλάδα και τον χάρτη που θα δοθεί σε λίγους μήνες και θα αφορά σε τοποθεσίες της Ελλάδας και τις μάχες στη χώρας μας κατά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο.

Προς το τέλος του video γίνεται αναφορά πως ανάμεσα στους δωρεάν χάρτες (DLC) του τίτλου που θα δοθούν ως chapters, θα κυκλοφορήσει αρχές του 2019 και ένα chapter του single player που θα διαδραματίζεται στην Ελλάδα. Οι έλληνες παίκτες ελπίζουν πως θα δοθούν χάρτες και για το multiplayer κομμάτι του Battlefield V.

ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ STOP ΚΑΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η είδηση αυτή είναι πολύ ευχάριστη για τους λάτρεις του τίτλου και όλη την gaming κοινότητα της Ελλάδας καθώς μετά την περιήγηση μας στην Αρχαία Ελλάδα από το Assassin’s Creed Odyssey, έρχεται η σειρά ενός ακόμη πασίγνωστου τίτλου της DICE να συμπεριλάβει την Ελλάδα και την αντίσταση της στον B’ Παγκόσμιο πόλεμο στο gameplay της.

Αρχαία θέατρα και ναοί της Ελλάδας, στον χάρτη του Battlefield V

Αρχαία θέατρα και ναοί της Ελλάδας, στον...

Αρχαία θέατρα και ναοί της Ελλάδας, στον χάρτη του Battlefield V

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις