Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 9 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 9 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Ούτε αλλαγές ούτε αξιοσημείωτες καταστάσεις θα υπάρξουν τη σημερινή ημέρα. Η ρουτίνα καταλαμβάνει την κεντρική σκηνή της ημέρας μας.

ΚΡΙΟΣ
Κάποια απρόοπτα που μπορεί να σας τύχουν θα σας αλλάξουν το πρόγραμμα. Ωστόσο θα προσαρμοστείτε εύκολα και βασιζόμενη στις ικανότητές σας θα τα πάτε πολύ καλά. Θα καταφέρετε και ξεκλέψετε λίγο χρόνο από τη δουλειά και θα βρεθείτε πιο κοντά με το ταίρι σας, με το οποίο θα περάσετε όμορφες στιγμές.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Θα πρέπει να έχετε την αλήθεια ως σύμμαχό σας και να αντιμετωπίσετε με ειλικρίνεια όλες τις καταστάσεις στη ζωή σας. Μην φοβάστε να πείτε αυτό που σκέφτεστε, διότι στο τέλος έτσι θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους γύρω σας που θα σας εμπιστευτούν πιο εύκολα. Τον τελευταίο καιρό έχετε παρασυρθεί σε πολλά έξοδα, καλό είναι να είστε πιο προσεκτική από εδώ και πέρα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Νιώθετε πως πρέπει να κάνετε μια αλλαγή στη ζωή σας και λέτε να ξεκινήσετε από την εξωτερική σας εμφάνιση. Μια τέτοια κίνηση μπορεί να σας ανανεώσει, αλλά θα πρέπει πάντα να έχετε κατά νου, οι αλλαγές σας να συνάδουν με την ηλικία σας. Θα έχετε πολύ καλή διάθεση και θα είστε ιδιαίτερα τυχερή στα αισθηματικά σας, αφού θα αποπνέετε έναν αέρα ανανέωσης. Σταματήστε να αναλώνεστε σε άσκοπες συζητήσεις με τον αγαπημένο σας, είναι σημαντικό τη σημερινή ημέρα να περάσετε όμορφα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα έχετε το μυαλό σας αλλού και δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας. Παρόλο που σήμερα είναι ημέρα ξεκούρασης, εσείς έχετε να κάνετε πολλά πράγματα και πρέπει να είστε στη δουλειά. Έτσι, είναι πιθανό να σας διαφύγουν σημαντικά ζητήματα ή υποσχέσεις που δώσατε στους συνεργάτες σας. Να είστε προσεκτική γιατί υπάρχει περίπτωση να εκτεθείτε. Φροντίστε να βρείτε λίγο χρόνο για χαλάρωση και θα μπορέσετε να ξαναβρείτε την όρεξή σας για δουλειά. Ο αγαπημένος σας θα σας ετοιμάσει μία όμορφη έκπληξη για το βράδυ.

 

ΛΕΩΝ
Θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στα οικονομικά σας και αυτά τα ζητήματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Θα έχετε τον χρόνο να κάνετε σήμερα πολλές συζητήσεις που αμελήσατε λόγω έλλειψης χρόνου μέσα στην εβδομάδα. Η ανεβασμένη ψυχολογία σας θα σας βοηθήσει πολύ στην προσωπική σας ζωή. Θα έχετε όλη την καλή διάθεση να κάνετε όμορφα πράγματα με τον αγαπημένο σας και να του αφιερώσετε πολύ χρόνο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα καταφέρετε επιτέλους να βρείτε την άκρη στα δυσεπίλυτα θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό στα οικονομικά σας. Θα τα βάλετε όλα σε μια σειρά και θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από το μόνιμο άγχος που σας κατατρέχει. Και αφού πλέον θα έχετε ηρεμήσει, όλες οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, για να αναθερμάνετε τη σχέση με το σύντροφό σας, που τόσο καιρό τον αφήνατε με το παράπονο.

 

ΖΥΓΟΣ
Έχετε πολύ άγχος και αυτό σας εμποδίζει από το να βρείτε τις σωστές λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Το στρες σας αποδιοργανώνει και νιώθετε πως έχετε χάσει την ισορροπία σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με πράγματα που θα κάνουν το μυαλό σας να ξεφύγει από τα προβλήματα τις καθημερινότητας. Αφήστε μακριά το άγχος των επαγγελματικών και μην πιέζετε τον αγαπημένο σας με θέματα που δεν τον αφορούν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αφήστε στην άκρη προς το παρόν τα μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον και ασχοληθείτε με πιο πρακτικά ζητήματα. Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και οι φιλοδοξίες και οι προσδοκίες σας, ακόμα μεγαλύτερες. Ασχοληθείτε με αυτά και φτιάξτε ένα πλάνο δράσης. Τα αισθηματικά σας θα πάνε πολύ καλά, αφού πολύ σύντομα θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας αλλάξει τη ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα που πέρασε θριαμβεύατε στη δουλειά σας και τα πήγατε πολύ καλά και στον τομέα της επικοινωνίας με τους συνεργάτες σας, γεγονός που σας έκανε πολύ χαρούμενη. Στα οικονομικά σας είναι σημαντικό να φροντίσετε να ακούτε περισσότερο και τις απόψεις της οικογένειάς σας. Στην προσωπική σας ζωή, φροντίστε να πρυτανεύσει η λογική. Σκεφτείτε καλά πριν εκφράσετε τις απόψεις σας, ποιους μπορείτε να εμπιστευτείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα περάσετε πολύ χρόνο με ένα αγαπημένο σας άτομο, που το τελευταίο διάστημα σας είχε λείψει. Μαζί του θα κάνετε πολλά σχέδια για το μέλλον και ο ένας θα μπορέσει να βοηθήσει τον άλλον για την υλοποίηση των σχεδίων σας. Στο ερωτικό τομέα σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, γι’ αυτό φροντίστε να είστε πιο εξωστρεφής και κοινωνική.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας, γιατί έχετε πιεστεί πολύ αυτή την περίοδο. Φροντίστε λίγο περισσότερο την υγεία σας, γιατί η υπερκόπωση καραδοκεί. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας και αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα που τα έχετε παραμελήσει. Τα οικονομικά σας σάς ταλαιπώρησαν πολύ την εβδομάδα που πέρασε και τώρα είναι σημαντικό να κινηθείτε με περισσότερη σύνεση.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Κάποιες εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας επηρεάσουν πολύ και θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Τα επαγγελματικά σχέδια που προσπαθείτε να οργανώσετε θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα έχετε στο μυαλό σας και θα είστε ιδιαίτερα οξύθυμη. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Να είστε διαλλακτική και πολύ σύντομα θα δείτε, ότι η επικοινωνία σας θα είναι πολύ καλύτερη με τους γύρω σας.

tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being