Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Στις κάλπες τον Οκτώβριο οι γιατροί - Ποιοι θα είναι υποψήφιοι στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών

Στις κάλπες τον Οκτώβριο οι γιατροί - Πο...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Νωρίτερα από άλλους Ιατρικούς Συλλόγους οι εκλογές στην Πάτρα

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών. Οι διαδικασίες βρίσκονται σε αρχικό στάδιο  ενώ οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 14 Οκτωβρίου.

Όπως εξήγησε στο thebest.gr η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Άννα Μαστοράκου οι εκλογές των Ιατρικών Συλλόγων της Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθούν μία εβδομάδα νωρίτερα από τις εκλογές στην υπόλοιπη Ελλάδα καθώς την ημέρα που έχει οριστεί η διεξαγωγή τους (21 Οκτωβρίου)  θα βρίσκεται σε εξέλιξη στο 13ο Παμπελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο.

Καθώς η παρουσία των ιατρών εκεί είναι απαραίτητη ζήτησαν άδεια έτσι ώστε η εκλογική διαδικασία να γίνει νωρίτερα και να συμμετέχουν στο Συνέδριο.

Οι εκλογές αναμένεται να προκηρυχθούν επίσημα ως αύριο, ενώ το προεκλογικο τοπίο έχει αρχίσει να διαμορφώνεται. Όπως ανέφερε η κα Μαστοράκου κάποια πράγματα είναι ακόμα ρευστά, αλλά όπως όλα δείχνουν οι παρατάξεις που λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία είναι:

«ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» (ΙΑΣΥ ) που εκπροσωπείται στο ΔΣ από τους: Αννα Μαστοράκου, Γεώργιο Πατριαρχέα, Γεώργιο Σκρουμπή, Νικόλαο Καρατζά, Νικόλαο Καρούζο, Κωνσταντίνος Σβόλης.

«ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΑΤΡΩΝ» ( Ε.Σ.Ι.) με το οποίο έχουν εκλεγεί οι: Παναγιώτης Μέγας, Ευάγγελος Παπαδέας, Παναγιώτα Τάγαρη.

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ» (Α.Κ.Ι .) με το οποίο στο νυν ΔΣ έχουν εκλεγεί η Αικατερίνη Γατοπούλου, η οποία άλλωστε είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου, και ο Φώτιος Καρβελάς.

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ»(ΔΗΠΑΚ) το οποίο εκπροσωπεί ο Θεόδωρος Τουλγαρίδης.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα συμμετάσχει το ψηφοδέλτιο της «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑΤΡΩΝ» με επικεφαλής τον Κώστα Σκουρλά ο οποίος είναι μέλος και στην παρούσα διοίκηση ή θα συνεργαστεί με άλλη κίνηση.

Όλα  δείχνουν το νέο ψηφοδέλτιο που θα προστεθεί στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση είναι αυτό των Υγειονομικών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με επικεφαλής τον Απόστολο Σωτηρούδη.

Η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο διάστημα κατά το οποίο είναι Πρόεδρος  του Iατρικού Συλλόγου Πατρών λέγοντας πως ήταν ένα διάστημα κατά το οποίο αντιμετωπίστηκαν πολλά από τα προβλήματα των γιατρών, αλλά και θέματα στο χώρο της υγείας.

«Στο Προεδρείο συνυπήρξε η δική μου παράταξη (Ιατρική Ανεξάρτητη Συνεργασία) και η Ιατρική Ανεξάρτητη Συνεργασία της κας Γατοπούλου. Πραγματικά έχω να πω μόνο τα καλύτερα σε επίπεδο συνεργασίας. Καταφέραμε να κρατήσουμε το Σύλλογο μακριά από σκοπιμότητες και να τον προφυλάξουμε από σκιές. Αυτό θέλουμε να το διατηρήσουμε. Πραγματικά ευχαριστώ όλους τους Συμβούλους για τη συνεργασία και για όσα καταφέραμε» ανέφερε στο thebest.gr η Άννα Μαστοράκου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being