Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Εισαγγελία Εφετών ο Αρ. Φλώρος για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του στη φυλακή

Στην Εισαγγελία Εφετών ο Αρ. Φλώρος για ...

Οδηγήθηκε το πρωί

Στην Εισαγγελία Εφετών οδηγήθηκε το πρωί ο επιχειρηματίας Αριστείδης Φλώρος, μετά την ακύρωση του βουλεύματος αποφυλάκισής του και τη σύλληψη του το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία για τη μεταγωγή του στις φυλακές Χαλκίδας.

Η Εισαγγελία Διαφθοράς αναλαμβάνει την έρευνα για την αποφυλάκιση Φλώρου- Οι δυο ανώτατες δικαστικοί και η σχέση τους με την Αχαϊα

Ο 39χρονος κρατούμενος για το σκάνδαλο των εταιριών Energa και Hellas Power μεταφέρθηκε στο Εφετείο από όπου εκδόθηκαν τα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα -φυλακιστήριο κ.λπ.- και το επόμενο βήμα είναι η μεταγωγή του στις φυλακές Χαλκίδας.

Εν τω μεταξύ, ξεκινάει με ταχείς ρυθμούς η έρευνα της Εισαγγελίας Διαφθοράς για τις συνθήκες υπό τις οποίες ο επιχειρηματίας εξασφάλισε το απαιτούμενο ποσοστό αναπηρίας ώστε να τύχει θετικής απόφασης για την αποφυλάκισή του με όρους.

Οι εισαγγελείς Διαφθοράς που θα διενεργήσουν την έρευνα, με στόχο να διακριβωθεί εάν έχουν διαπραχθεί σοβαρά αδικήματα όπως αυτό της ενεργητικής και παθητικής δωροδοκίας, θα μελετήσουν τον φάκελο του κρατούμενου αλλά και τα βουλεύματα που έχουν εκδοθεί. Ακολούθως, θα λάβουν καταθέσεις όλων των εμπλεκομένων, γιατρών, μελών του ΚΕΠΑ, αλλά και σωφρονιστικών υπαλλήλων, με τελευταίο τον 39χρονο κρατούμενο.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις