Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TRAVEL

/

Ρομαντισμός, ομορφιά, τέχνη, κουλτούρα και απολαύσεις, στην πόλη του Φωτός!

Ρομαντισμός, ομορφιά, τέχνη, κουλτούρα κ...

Από τη φανταχτερή αστική ατμόσφαιρα έως τη μποέμ γοητεία, η μεγαλοπρεπής ομορφιά του Παρισιού συναρπάζει

5 ημέρες στο Παρίσι, Βερσαλλίες, Disneyland, Λούβρο, Μουσείο ΜΟΥΣΕΙΟ Fragonard – Παναγία Παρισίων, Βασίλη, Πλατεία Βοσγίων, Μαραί (Νορμανδία)

 

Αναχωρήσεις: 04, 11, 18, και 25/10, 14, 22, και 28/11, 06, 13, 18, και 19/12

1η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Γαλλική πρωτεύουσα, το Παρίσι. Άφιξη και μεταφορά στο κέντρο της πόλης για την ξενάγηση μας. Θα δούμε το Τροκαντερό (στάση 15-20 λεπτά) και τον πύργο του Αιφελ, τη Λεωφόρο των Ηλυσίων πεδίων και την Αψίδα του Θριάμβου, το Γκραν Παλαί και Πτί Παλαί, το Invalides, το υπουργείο Εξωτερικών (Εθνοσυνέλευση), την γέφυρα pont de la Concorde, την πλατεία Ομονοίας, τους κήπους του Κεραμεικού, το Ορσέ, το μουσείο του Λούβρου, την L’orangerie, την γέφυρα Ποντ Νεφ, το νησάκι Ιλ ντε Λα Σιτέ και την επιβλητική Παναγία των Παρισίων με το διάσημο καμπαναριό (στάση 30-45 λεπτά), το Καρτιέ Λατέν, Σαιν Ζερμαίν, τη Σορβώνη, το Πάνθεον, τον τάφο του Ναπολέοντα, τους κήπους του Λουξεμβούργου, τον Αγιο Σουλπίκιο, την παμπάλαια εκκλησία St Germain de Pres και το διάσημο καφέ Le Deux Magots, την Opera Garnier, κ.λ.π

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο επιλογής σας βάσει τιμοκαταλόγου. Χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Ακολουθείστε προαιρετικά την βραδινή κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα περίφημα μπατώ μους για μια γεύση από το φωταγωγημένο Παρίσι την νύχτα καθώς και την επίσκεψη στον γραφικό λόφο της Μονμάρτης με την μοναδική Σακρ Κερ και τους υπαίθριους ζωγράφους.

2η ΗΜΕΡΑ ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ – ΛΟΥΒΡΟ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ FRAGONARD

Πρόγευμα και αναχώρηση για την σημερινή μας ξενάγηση στα πανέμορφα Ανάκτορα των Βερσαλλιών. Χωρίς αναμονή και με ραντεβού θα δούμε τα Βασιλικά διαμερίσματα, την αίθουσα των κατόπτρων όπου υπογράφηκε και η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919, κλπ. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τους απέραντους Βασιλικούς κήπους με τις πανέμορφες λιμνούλες Επόμενος σταθμός μας το περίφημο μουσείο του Λούβρου. Με τον Ελληνόφωνο ξεναγό μας θα δούμε την Νίκη της Σαμοθράκης και την Αφροδίτη της Μήλου, την Ελληνική πτέρυγα την πτέρυγα με τους πίνακες όπου και το μοναδικό αριστούργημα του Ντα Βίντσι, η περίφημη Τζοκόντα. Τελειώνουμε τη σημερινή μας ξενάγηση με την επίσκεψη μας στο μουσείο αρωμάτων της Fragonard. Χρόνος ελεύθερος, επιστροφή στο ξενοδοχείο κατά βούληση. Το βράδυ κάντε μία βόλτα στη Σανζ Ελυζέ, με τα πανέμορφα καφέ και τα πολυτελή καταστήματα ή επιλέξτε τα στενά δρομάκια του Σαιν Ζερμαίν, στο μπον μαρσέ, με τα γραφικά τζαζ μπαρ και wine bars.

3η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ – (ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ)

Πρόγευμα, πρωινό ελεύθερο για ψώνια στα πασίγνωστα πολυκαταστήματα της Gallerries Lafayette και Printemps. Πάρτε ένα ζεστό καφέ απο το Café de la Paix και περπατείστε την Opera Garnier, τη Λεωφόρο Capucines, τη Rue Royale και Rue de la Paix, Rue du Marche St. Honore, κ.λ.π. Για τους λάτρεις της σοκολάτας προτεινουμε την εξερευνηση του Μusee du chocolat που βρισκεται στην ιδια περιοχη των μεγαλων βουλεβαρτων . Ενναλλακτικά επιλέξτε μία ολοήμερη εκδρομή στη Νορμανδία και στις πόλεις Ντωβίλ, Τρουβίλ, Ονφλέρ. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ενα απο τα πασιγνωστα καμπαρε της πολης,  διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ - DISNEYLAND

Πρόγευμα και αναχώρηση για το μαγικό κόσμο της Ντίσνευλαντ. Το πανέμορφο πάρκο άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 1992 και βρίσκεται σε απόσταση 32 χιλιομ. Από το Παρίσι. Από τον Μάρτιο του 2002 εγκαινιάστηκε και το νέο πάρκο με τα περίφημα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν. Ζήστε στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφτείτε το νησί των πειρατών με τους κρυμμένους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε εξ’ιδίων σε ένα από τα 29 ρεστωράν και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν, της Χιονάτης και των επτά Νάνων.

Ταξιδέψτε στο VISIONARIUM με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο STAR TOUR. Επισκεφθείτε τα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν και σε ρόλους κομπάρσων ζήστε την μοναδική εμπειρία του γυρίσματος μιας ταινίας. Επιστροφή στο Παρίσι, διαν/ση.

5η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ – ΒΑΣΤΙΛΛΗ – ΜΑΡΑΙ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΣΓΙΩΝ – ΜΑISON VICTOR HUGO

Πρόγευμα και με τη συνοδεία του αρχηγού σας ακολουθείστε  ένα μοναδικό περίπατο στη πλατεία της Βαστίλλης όπου δεσπόζει η Νέα Όπερα, στην πλατεία των Βοσγίων και το σπίτι μουσείο του Βίκτωρα Ουγκώ το οποίο και θα επισκευθούμε,  και σίγουρα  στην  funky περιοχή του Παρισιού το Μαραί, με τις πιο ψαγμένες μπουτίκ (ολοι οι μεγάλοι οίκοι ειναι εδω!!!), με το μουσείο της ιστορίας της πόλης  Carnavalet  αλλα  και το μουσείο μοντέρνας τέχνης Πομπιντού.   Το απόγευμα επιβίβαση στο πούλμαν, μεταφορά στο αεροδρόμιο  και πτήση επιστροφής για την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια με Air France
  • Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο του Παρισιού.
  • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο επιλογής σας βάσει τιμοκαταλόγου σε δίκλινα δωμάτια με όλα τα facilities.
  • Μπουφέ πρωινό καθημερινά.
  • 3ωρη ξενάγηση πόλης.
  • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια.
  • Ενημερωτικά έντυπα – χάρτες.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Φόρους αεροδρομίων (155€), εισόδους Λούβρου (25€ Ενήλικες), Βερσαλλιών (15€ Ενήλικες),

Disneyland (79€ Ενήλικας-69€ παιδί κάτω των 12 ετών), προαιρετική ημερήσια Νορμανδία 70€ (μίνιμουμ συμμετοχή 15 ατόμων, Δημοτικό φόρο Παρισιού 1,65€ το άτομο ανά διανυκτέρευση σε 3 αστέρων ξενοδοχεία – 2,53€ το άτομο ανά διανυκτέρευση σε 4 αστέρων ξενοδοχεία (Αφορά ενήλικες άνω των 16 ετών), ποτά, φιλοδωρήματα, κ.λ.π

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η Σειρά εκτέλεσης του προγράμματος είναι ενδεικτική και τροποποιείται σύμφωνα με τις αργίες, τις ώρες πτήσεων και τα ραντεβού των μουσείων για τις ξεναγήσεις.

Ακριβές ημερήσιο πρόγραμμα δίνεται στους πελάτες μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση.

 

Κρατήσεις – Πληροφορίες: Fastravel by Keramidas - Όθωνος Αμαλίας 12A, Πάτρα

Tηλέφωνο: 2610 622500

http://www.fastravel.gr

E-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life