Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Άννα Βίσση θα γίνει μοντέλο του Ζαν-Πολ Γκοτιέ!

Η Άννα Βίσση θα γίνει μοντέλο του Ζαν-Πολ Γκοτιέ!

Για την επόμενη σεζόν

Η Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση, συναντήθηκε με τον  Γάλλο σχεδιαστή Ζαν-Πολ Γκοτιέ, στο κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Σάκη Ρουβά και προχώρησαν σε μία συμφωνία έκπληξη. Όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα ''Πρώτο Θέμα'', η τραγουδίστρια θα γίνει μούσα της φετινής σεζόν του Γάλλου σχεδιαστή.

''Ο Ζαν-Πολ είναι ταλαντούχος μετρ της παγκόσμιας μόδας, έχει ρούχα που εξιτάρουν τη φαντασία και αποκαλύπτουν τη θηλυκότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει αγαπηθεί από πολύ σημαντικά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Νομίζω ότι κάθε σταρ που σέβεται το όνομά της, οφείλει να έχει και έναν Ζαν-Πολ Γκοτιέ στην ντουλάπα της'', είπε χαρακτηριστικά η Άννα. Επιπλέον, η ίδια έχει επιλέξει κομμάτια του Γάλλου σχεδιαστή στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον και στο κοινό της Ευρώπης είναι γνωστό ότι φοράει ρούχα του, όχι μόνο στην πίστα αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Ο σχεδιαστής κι η τραγουδίστρια, θα συναντηθούν μέσα στον επόμενο μήνα προκειμένου να προχωρήσουν στη συνεργασία τους, μια φωτογράφηση όπου η Άννα θα ποζάρει με φόντο διαφορετικούς χώρους της Γαλλίας. Το επιτελείο του σχεδιαστή έχει ήδη πάρει φωτιά, αφού η τραγουδίστρια θα έχει μόνο ένα 24ωρο στη διάθεσή της και όπως δήλωσε ο ίδιος ο Γκοτιέ: ''Ήρθε η ώρα να δείτε την αγαπημένη μου φίλη, Άννα, μέσα από τα δικά μου μάτια. Η Βίσση άλλωστε, είναι το απόλυτο θηλυκό, που προκαλεί οποιονδήποτε άνθρωπο της μόδας να ασχοληθεί μαζί της.''

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight