Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κρουαζιέρα στο Ιόνιο με τη θαλαμηγό «Χριστίνα» του Αριστοτέλη Ωνάση

Κρουαζιέρα στο Ιόνιο με τη θαλαμηγό «Χρι...

Νοικιάστηκε από τον Σαουδάραβα Πρίγκιπα Ματζέντ Μπιν Αμντουλαχ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ

Η Ζάκυνθος συνεχίζει να υποδέχεται ζάμπλουτους τουρίστες που φτάνουν στο νησί με τις υπερπολυτελείς θαλαμηγούς τους. Έξω από το λιμάνι της Ζακύνθου βρίσκεται από χθες το βράδυ (19-08-2018) η θαλαμηγός «Christina O», η οποία ανήκε παλαιότερα στην οικογένεια του Αριστοτέλη Ωνάση.

Mετά την χθεσινή επίσκεψη στη γειτονική Κεφαλλονιά το πάλε ποτέ καμάρι του Αριστοτέλη Ωνάση βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια στη Ζάκυνθο. Η θαλαμηγός πάνω στην οποία πάτησαν το πόδι τους οι μεγαλύτερες προσωπικότητες της τότε εποχής, η θαλαμηγός “Christina O” του Έλληνα μεγιστάνα, ενοικιάστηκε από τον Σαουδάραβα Πρίγκιπα Ματζέντ Μπιν Αμντουλαχ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ της βασιλικής οικογένειας της Αραβικής χερσονήσου.

H ιστορική “Χριστίνα” προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στον Πρίγκιπα, την ακολουθία του και τους επιβαίνοντες, φίλους του. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Ματζέντ Μπιν Αμντουλαχ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ με περιουσία που αγγίζει τα 300 δισεκατομμύρια δολάρια, γιος του Σαουδάραβα βασιλιά, προκαλεί συχνά με τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει να ακολουθεί.

Σήμερα, η μεγαλοπρεπής θαλαμηγός μπορεί να φιλοξενήσει 66 άτομα (κι άλλα 35 άτομα πλήρωμα) στα 18 υπνοδωμάτιά της, ενώ διαθέτει προεδρική σουίτα, ελικοδρόμιο, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, σπα, μπαρ, κέντρο ομορφιάς και παιδότοπο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight