Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Σμπαράλια", εδώ και 10 μήνες, η μαρίνα της Πάτρας - Τραγική η κατάσταση στις εξέδρες - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

"Σμπαράλια", εδώ και 10 μήνες,...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε τις εικόνες

Με απαγορευτικά παραμένουν οι δύο από τις 3 εξέδρες που διαλύθηκαν μετά την κακοκαιρία που χτύπησε και την αχαϊκή πρωτεύουσα τον περασμένο Νοέμβριο. Ξύλινα τμήματα του καταστρώματος σε 3 πλωτές αποβάθρες έχουν σπάσει, ενώ έχουν υποστεί σημαντικές φθορές και οι υποδομές που παρέχουν υπηρεσίες ηλεκτροδότησης και ύδρευσης στα λιγοστά σκάφη που έχουν τη δυνατότητα να δένουν σε αυτές.

Ηταν 18 Νοεμβρίου του 2017 όταν ο αντιδήμαρχος οικονομικών Παναγιώτης Μελλάς διαβεβαίωνε πως είναι θέμα ημερών η επισκευή των κατεστραμμένων από το πέρασμα του Ζήνωνα εξεδρών στη μαρίνα της Πάτρας. 16 Αυγούστου 2018 και 10 μήνες μετά η μαρίνα της Πάτρας βρίσκεται στην ίδια κατάσταση. Οι εξέδρες κομμένες σε κομμάτια και ακόμη πόσιμο νερό να τρέχει στη θάλασσα από τους κατεστραμμένους αγωγούς που παρέχουν ύδρευση μέχρι τις επίσης κατεστραμμένες δέστρες - σταθμούς ηλεκτρικού ρεύματος και νερού για τα σκάφη.

Οι εξέδρες μέσω των οποίων αποβιβάζονται και επιβιβάζονται οι ιδιοκτήτες σκαφών στη μαρίνας της Πάτρας, είναι ετοιμόρροπες. Ο δήμος ανέλαβε τον Νοέμβριο του 17 να επισκευάσει τρεις πλωτές αποβάθρες με σοβαρές φθορές, που εγκυμονούν κινδύνους για την ασφάλεια ιδιοκτητών σκαφών και άλλων πολιτών που κάνουν τη βόλτα τους στην παραλιακή ζώνη της πόλης.

Η κατάσταση σήμερα, άκρως επικίνδυνη κυρίως για ιδιοκτήτες σκαφών που εξακολουθούν να δένουν τα σκάφη τους στις διαλυμμένες εξέδρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις