Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγικό...Έξι νεκροί στην άσφαλτο σε 5 μέρες σε Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία

Τραγικό...Έξι νεκροί στην άσφαλτο σε 5 μ...

Νεαροί κάποιοι από τα θύματα

Βαρύ φόρο αίματος στην άσφαλτο πλήρωσαν Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, από τις 12 ως τις 16 Αυγούστου. Έξι θανατηφόρα τροχαία με έξι νεκρούς σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες και σε κάποιες περιπτώσεις τα θύματα ήταν νεαρής ηλικίας.Ο τραγικός απολογισμός έχει ως εξής.

Πρωί Τετάρτης 13 Αυγούστου. Ένας 54χρονος άνδρας χάνει τη ζωή του στη Χιόνα Ερυμάνθου όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος αλλοδαπός. Όπως αναφέρει η αστυνομία για το συμβάν:

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο στη Χιόνα Ερυμάνθου - Σκοτώθηκε ο 54χρονος Παρασκευάς Βασιλακόπουλος

 

“Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε χθες 13-8-2018, το μεσημέρι, στην Χιόνα, όπου ένας 54χρονος ημεδαπός, οδηγώντας αυτοκίνητο, από άγνωστη αιτία εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 49χρονος αλλοδαπός με συνεπιβάτες ακόμη δύο ομοεθνείς του.

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 54χρονου, καθώς και τον ελαφρύ τραυματισμό των τριών αλλοδαπών.

Διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, για τις ακριβείς συνθήκες και τις αιτίες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα».

Μια μέρα πριν στις 12 Αυγούστου ένας 22χρονος  τραυματίζεται στο Ρίο, όταν η μηχανή του εκτρέπεται τα πορείας της. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο και φεύγει από τη ζωή , υποκύπτοντας στα τραύματά του, στις 14 Αυγούστου.


Πάτρα: Εξέπνευσε στο νοσοκομείο του Ρίου 22χρονος - Είχε τραυματιστεί σε τροχαίο

Η αναφορά της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας (ΠΑΘΕ), σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε προχθές 12-8-2018, το βράδυ, στο Ρίο Πατρών, όπου ένας 22χρονος ημεδαπός οδηγώντας μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο 22χρονος είχε μεταφερθεί με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου σήμερα τα ξημερώματα υπέκυψε στα τραύματα του.

Διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας (ΠΑΘΕ), για τις ακριβείς συνθήκες και τις αιτίες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

 

Επίσης στις 12 Αυγούστου, νωρίς το πρωί, στην Επαρχιακή Οδό Αγρινίου – Εμπεσσού, στο ύψος του Χαλκιόπουλου, όπου ένας 22χρονος Έλληνας, οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε με Δημοσίας Χρήσεως Φορτηγό, το οποίο οδηγούσε 31χρονος Έλληνας. Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου και τον ελαφρύ τραυματισμό του 31χρονου.

Διενεργείται προανάκριση  από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσσού, για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Παραμονή της Παναγίας τραυματίζεται θανάσιμα στη ΝΕΟ Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Βουπρασίου Αχαΐας ένας 33χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κινείτο πεζός και παρασύρθηκε από όχημα.Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία,  για θανατηφόρο τροχαίο.

Αχαΐα: Τροχαίο δύστυχημα στο Νέο Βουπράσιο -Ένας νεκρός κι ένα παιδάκι τραυματισμένο -Τους παρέσυρε διερχόμενο όχημα


Σύμφωνα με την αστυνομία, «ένας 37χρονος Έλληνας οδηγώντας αυτοκίνητο, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 33χρονος Έλληνας.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο του 33χρονου εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε έναν 33χρονο αλλοδαπό, που κινούνταν πεζός, σε κάθετη ανώνυμη οδό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου.

Από τους αστυνομικούς του τμήματος Τροχαίας Πατρών διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος».


Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία,  για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα το οποίο έγινε στις 14 Αυγούστου το μεσημέρι στον Πύργο.

Σύμφωνα με την αστυνομία «ένας 31χρονος ημεδαπός οδηγώντας μοτοσικλέτα, με συνεπιβάτη έναν 27χρονο ημεδαπό, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε διαχωριστικό διάζωμα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό του συνεπιβάτη.

Ο 31χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος».


Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε χθες τα ξημερώματα, στο 21ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας Βόνιτσας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 29χρονος ημεδαπός οδηγώντας μοτοσικλέτα, από άγνωστη αιτία εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στο Βουπράσιο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις