Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του ιερέα Βασίλειου Κατσιγιάννη

Πάτρα: Σήμερα η  κηδεία του ιερέα Βασίλε...

Έφυγε από τη ζωή στα 90 χρόνια του

Αύριο θα τελεστεί η κηδεία του ιερέα Βασίλειου Αθανάσιου Κατσιγιάννη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 90 χρόνια του.Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον παλαιό Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών την Παρασκευή 17 Αυγούστου  στις 6 το απόγευμα.  Η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείo της Εγλυκάδας. Ο εκλιπών είχε και συγγένεια με την οικογένεια Χάχαλη της γνωστής Πατρινής ποτοποιίας.

Όπως αναφέρει το blog του ιερού ναού Αγ. Νεκταρίου Πατρών όπου ο εκλιπών ιερέας λειτουργούσε, i-n-ag-nektariou-patron.blogspot.com, ο πολυσέβαστος κεκοιμημένος αδελφός και συλλειτουργός χρημάτισε εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Μαζαρακίου και εν συνεχεία του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Πατρών όπου επί σειρά ετών συλλειτούργησε με τον κ.κ. Χρύσανθο, νυν Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης, μέσα σε κλίμα αμοιβαίου σεβασμού, εκτιμήσεως και αγάπης. Επίσης ο π. Βασίλειος Κατσιγιάννης υπηρέτησε με ζήλο και αυταπάρνηση στο γραφείο γάμων της Ιεράς Μητροπόλεως Μητροπόλεως.

Όπως τονίζει ο κ.κ. Χρύσανθος, ο εκλιπών ιερέας υπήρξε άκακος και αμνησίκακος, ευσεβής και φιλόθεος, φιλακόλουθος και φιλότιμος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις