Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ "MILE 22" ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚ ΓΟΥΟΛΜΠΕΡΓΚ

ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑ...

Η ταινία βγαίνει ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ

Μαζί με την έξοδο της στις αίθουσες των ΗΠΑ, κάνει πρεμιέρα στις 16/8 στην Ελλάδα η περιπέτεια με τίτλο «Mile 22» που αποτελεί την 4η συνεργασία του ηθοποιού και σκηνοθέτη Πίτερ Μπεργκ με τον 47χρονο ηθοποιό Μαρκ Γουόλμπεργκ.

Σύμφωνα με το στόρι της ταινίας που θα δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων από την Πέμπτη 16/8, ο Τζέιμς Σίλβα (Μαρκ Γουόλμπεργκ), μέλος της πιο πολύτιμης μονάδας της CIA, έχει ως αποστολή να ανακτήσει και να μεταφέρει στο Mile 22 έναν μυστηριώδη κρατούμενο αστυνομικό που γνωρίζει ευαίσθητες πληροφορίες που απειλούν τη ζωή του αλλά και κρατικά μυστικά των Ηνωμένων Πολιτειών. Με τη βοήθεια της άκρως απόρρητης ομάδας τακτικών επιχειρήσεων, ο Σίλβα πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή με κάθε κόστος, προτού ο εχθρός κλείσει την πρόσβαση για το 22ο μίλι.

Ο σκηνοθέτης του «Ο Μόνος Επιζών», Πίτερ Μπεργκ, επιστρέφει με μια ασταμάτητη περιπέτεια. Ο 54χρονος Μπεργκ που έχει εμφανιστεί ως ηθοποιός και σε φιλμ όπως το «Λέοντες αντί αμνών» του Ρόμπερτ Ρέντφορντ το 2007, έχει συνεργαστεί με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ και στα επιτυχημένα φιλμ «Deepwater Horizon» το 2016 και «Patriots Day» επίσης του 2016 που αφορούσε στην βομβιστική επίθεση στον μαραθώνιο της Βοστόνης. Και τα δύο αυτά φιλμ προβλήθηκαν στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.  Όπως ανέφεραν ο Μαρκ Γουόλμπεργκ και ο Πίτερ Mπεργκ στο Βρετανικό κινηματογραφικό περιοδικό Total Film (τεύχος Αυγούστου 2018), η φιλία μεταξύ τους είναι πλέον τόσο δυνατή που νιώθουν σαν να είναι αδέλφια.

Εκτός του Μαρκ Γουόλμπεργκ παίζουν οι Λόρεν Κόαν, Ρόντα Ράουζι, Τζον Μάλκοβιτς και ο 35χρονος Ινδονήσιος ηθοποιός Ίκο Ουβάις στο ρόλο κλειδί της ταινίας.

Διάρκεια: 1 ώρα και 45 λεπτά.

Διανομή από την Odeon.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture