Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Παράσταση καραγκιόζη στο σινε-Κάστρο στο Ρίο

Πάτρα: Παράσταση καραγκιόζη στο σινε-Κάσ...

Στις 18/8 στις 20.00, από τους Κώστα και Μπάμπη Μακρή

Mία έκπληξη θα περιμένει τα παιδιά και τους γονείς τους στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο το ερχόμενο Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 μετά τις 20.00 το βράδυ. Όπως είδαμε σε σχετικές αφίσες ο Πατρινός καραγκιοζοπαίκτης Κώστας Μακρής, από τους καλύτερους πανελλαδικά, έχοντας μαζί του και τον γιο του Μπάμπη Μακρή που συνεχίζει ως νεότερη γενιά την τέχνη του θεάτρου σκιών, θα παρουσιάσουν μία παράσταση καραγκιόζη με είσοδο μόλις 5 ευρώ. Επίσης θα έχουν από ένα δώρο για κάθε παιδί.

Στις 20.00 το βράδυ λοιπόν του Σαββάτου ο αγαπημένος καμπούρης ήρωας που παραμένει πάντοτε επίκαιρος θα είναι εκεί παρών για να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους. Ο τίτλος της παράστασης θα είναι «Ο κουρσάρος του Αιγαίου». Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. του θερινού σινε-Κάστρο στο Ρίο, 2610 994 765.

Θα ακολουθήσει μετά τις 22.00 η κινηματογραφική προβολή που έχει καθοριστεί. Να θυμίσουμε πως από τις 16/8 έως και τις 19/8 θα προβάλλεται η Γαλλική κομεντί «Θα έρθω κοντά σου σιγά σιγά» του Φρανκ Ντιμπόσκ με πρωταγωνιστές τον ίδιο, την Έλσα Ζιλμπερστάιν και την Αλεξάνδρα Λαμί. Διάρκεια: 107 λεπτά.

Το σινε-Κάστρο βρίσκεται στην Βορείου Ηπείρου 1 & Σώμερσετ, Ρίο, στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture