Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Διάσελλα

Ηλεία: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε δ...

Επιτόπου μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής

20:55 Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το απόγευμα σε δασική έκταση στην περιοχή Διάσελλα του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, στην Ηλεία.

Πάντως στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά και να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις.

 

19:20 Μάχη με τις φλόγες δίνουν επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή Διάσελλα του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων στην Ηλεία, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά, που εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Διονύσης Μπαλιούκος, το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται κοντά στον Αλφειό ποταμό και το κύριο μέλημα των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι να μην περάσει η πυρκαγιά στην απέναντι όχθη του ποταμού, διότι εκεί υπάρχει πυκνό δάσος, που ανήκει γεωγραφικά στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.

Παράλληλα, ο δήμαρχος τονίζει μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι το ελικόπτερο που επιχειρεί από αέρος ανεφοδιάζεται πολύ γρήγορα από τον Αλφειό ποταμό, γεγονός που του επιτρέπει να πραγματοποιεί πολύ συχνά ρίψεις νερού.

Στο μεταξύ, αμέσως μετά την εκδήλωση της φωτιάς υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και έφθασαν ενισχύσεις από γειτονικούς νομούς.

 

18:30 Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική στην περιοχή Διάσελλα του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων στην Ηλεία. Στην περιοχή επιχειρούν 47 πυροσβέστες με 17 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού γίνονται από ένα ελικόπτερο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις