Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τις δύο πρόσφατες συναυλίες της Φιλαρμονικής Αιγείρας

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τις δύο πρόσφατες συναυλί...

Έπαιξαν και στην Πρέβεζα

Mε δύο τελευταίες συναυλίες, αποχαιρέτησε την φετινή χρονιά η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας «Ιωάννης Κοκονέτσης».

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018 στις 8:30 μ.μ, μικροί και μεγάλοι φίλοι της Φιλαρμονικής κατέφθασαν στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν Αγίου Παντελεήμονος Αιγείρας, για να απολαύσουν το μουσικό πρόγραμμα της Φιλαρμονικής ορχήστρας.

Το μουσικό πρόγραμμα περιελάμβανε κυρίως μουσικές του ξένου κινηματογράφου, με εξαίρεση τα δύο τελευταία κομμάτια της Φιλαρμονικής, τα οποία ήταν από την ελληνική μουσική. Το γνωστό τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου «Σου μιλώ και Κοκκινίζεις» σε ενορχήστρωση για μπάντα από τον αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής Δημήτρη Μίχαλο καθώς και το «Μια πόλη μαγική», το οποίο αφιερώθηκε στα θύματα και στους πληγέντες συνανθρώπους της καταστροφικής φωτιάς στο Μάτι της Αττικής.

Επίσης στη μέση του προγράμματος ο αρχιμουσικός εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλα τα μέλη και στους γονείς της Φιλαρμονικής και ανέφερε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον μαέστρο Χρήστο Ασημακόπουλο και στα μέλη της Φιλαρμονικής Ακράτας, τα οποία βοήθησαν την μπάντα για το καλύτερο μουσικό αποτέλεσμα. Τόνισε ακόμα, την ανάγκη συνεργασίας αλλά και την στήριξη που χρειάζεται από την περιοχή η Φιλαρμονική.

Παράδειγμα στήριξης αποτελεί η ενορία και το ενοριακό συμβούλιο της Αιγείρας. Κάθε χρόνο προσφέρουν στα παιδιά της Φιλαρμονικής ότι μπορούν. Φέτος η ενορία ανέλαβε να τυπωθούν καλοκαιρινές μπλούζες και να καλύψει όλο το κόστος. Ευχαριστίες στον πατέρα Χαράλαμπο για την βοήθεια του όλα αυτά τα χρόνια.

Την επόμενη μέρα τα μέλη της Φιλαρμονικής ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την όμορφη Πρέβεζα, ύστερα από την θερμή πρόσκληση του Δήμου Πρέβεζας και συγκεκριμένα του αρχιμουσικού της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αντώνη Κατσαούνου. Το φεστιβάλ ξεκίνησε στο Λούρο Πρέβεζας με μια όμορφη παρέλαση των Φιλαρμονικών. Έπειτα, ακολούθησαν οι συναυλίες των Φιλαρμονικών σε ένα πανέμορφο αμφιθεατρικό χώρο.

Ο αρχιμουσικός και τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας «Ιωάννης Κοκονέτσης» θα ήθελαν να ευχαριστήσουν δημοσίως τον Αντώνη Κατσαούνο και τα μέλη της Φιλαρμονικής για την άψογη συνεργασία και την όμορφη φιλοξενία. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Αιγιαλείας για την κάλυψη της μεταφοράς στην Πρέβεζα αλλά και για την ηχητική κάλυψη των συναυλιών της Φιλαρμονικής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις