Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Απολογείται σήμερα ο 17χρονος για τον φόνο του 31χρονου - Τον σκότωσε με βαριοπούλα!

Αίγιο: Απολογείται σήμερα ο 17χρονος για...

Το θύμα είχε συλληφθεί για εμπλοκή σε ανθρωποκτονία στην Πάτρα

Σήμερα Δευτέρα θα οδηγηθεί εκ νέου στον Ανακριτή ο 17χρονος Ρουμάνος που σκότωσε χτυπώντας με βαριοπούλα στο κεφάλι 31 Αφγανό τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Αίγιο.

Ο νεαρός κατηγορούμενος οδηγήθηκε την Τετάρτη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 17χρονος που έμενε κοντά με το θύμα, πήγε στο τροχόσπιτο που διέμενε ο 31χρονος για να του ζητήσει να του επιστρέψει τα 1.500 ευρώ, που του είχε δανείσει τμηματικά. Δεν ήταν η πρώτη φορά που τα ζητούσε.

Ωστόσο δεν είναι σαφές αν πήγε με πρόθεση να τον σκοτώσει, καθώς τη βαριοπούλα δεν την είχε πάρει από σπίτι του, παρά τη βρήκε έξω από το τροχόσπιτο που διέμενε το θύμα, με έναν ομοεθνή του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός ισχυρίστηκε στις αρχές ότι την ώρα που πήγε στο τροχόσπιτο ήταν σε κατάσταση μέθης.

Εκείνη την ώρα ο 31χρονος ήταν μόνος του.Ο 17χρονος τον χτύπησε αλλεπάλληλα στο κεφάλι με τη βαριοπούλα και το σοκαριστικό είναι ότι μέρος του εγκλήματος το κατέγραψε σε βίντεο με το κινητό του! Το οποίο μάλιστα φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να παρέδωσε ο ίδιος στην αστυνομία

Το θύμα βρήκε ο συγκάτοικός του, όταν επέστρεψε στο τροχόσπιτο και ήταν εκείνος ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

17χρονος σκότωσε 31χρονο στο Αίγιο με βαριοπούλα και βιντεοσκόπησε τη δολοφονία! Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες του φονικού στο Αίγιο

 

 

Για εμπλοκή σε ανθρωποκτονία που είχε γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου του 2016, στο παλιό εργοστάσιο της ΑΒΕΞ στην Πάτρα, είχε συλληφθεί σύμφωνα με  αστυνομικές πηγές ο 31χρονος Αφγανός, ο οποίος έπεσε νεκρός στο Αίγιο.

Το θύμα της ανθρωποκτονίας στο Αίγιο είχε συλληφθεί μετά από ένταλμα, στις 6 Οκτωβρίου του 2016, στην Πάτρα για εμπλοκή σε υπόθεση ανθρωποκτονίας. Δεν ήταν ο δράστης, αλλά φερόταν να είχε εμπλακεί.

Μετά την απολογία του σε Εισαγγελέα και Ανακριτή είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και είχε οριστεί τακτική δικάσιμος.

Tι είχε συμβεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2016

 

Το θύμα 33 ετών, από το Αφγανιστάν, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου και σύμφωνα με πληροφορίες είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ δράστη και θύματος. Ο Αφγανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πάτρα:Μαχαίρωμα μέχρι θανάτου στο παλιό εργοστάσιο της ΑΒΕΞ-Νεκρός 33χρονος Αφγανός

Η αστυνομία έκανε δεκάδες προσαγωγές. Τελικά συνελήφθη για την ανθρωποκτονία ένας 33χρονος, επίσης Αφγανός.

Πάτρα:Tσακώθηκαν και τον μαχαίρωσε - Αναζητούνται οι συνεργοί του 33χρονου Αφγανού,που σκότωσε ομοεθνή του

 

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ο 17χρονος που σκότωσε με βαριοπούλα 31χρονο στο Αίγιο- Υποστηρίζει ότι ήταν μεθυσμένος

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις