Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το Σάββατο στο ναό του Επικούρειου Απόλλωνα στην αρχαία Φιγαλεία, η παράσταση ''Αλφάβητος''

Το Σάββατο στο ναό του Επικούρειου Απόλλ...

Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Ο Δήμος Οιχαλίας προσκαλεί το κοινό αυτό το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 στις 21.00 στον επιβλητικό χώρο του ναού Επικούρειου Απόλλωνα στην αρχαία Φιγαλεία για να παρακολουθήσει, με ελεύθερη είσοδο την οπτικοακουστική παράσταση ''Αλφάβητος'', ένα έργο αφιερωμένο στο ελληνικό φως. Θα είναι όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, μία οπτικοακουστική παράσταση με βάση τη Λύρα που θα καταπλήξει.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δήμος Οιχαλίας Μεσσηνίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Ένωση Δήμων Πελοποννήσου και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας ενώ η είσοδος όπως προείπαμε, θα είναι ελεύθερη.

Επίσης η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Οιχαλίας ενημερώνει το κοινό πως στη διάρκεια της εκδήλωσης θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας καθώς και παιδικά ρούχα και παπούτσια, τα οποία θα δοθούν έπειτα, σε άπορες οικογένειες του δήμου.

Στην εκδήλωση θα λάβει μέρος το συγκρότημα Ευδουσιν.

Η παράσταση «Αλφάβητος» με βάση τον γλυκό ήχο της λύρας, περιλαμβάνει αποσπάσματα από την Θεογονία του Ησίοδου, τα Ομηρικά έπη και την αρχαία Ελληνική λυρική ποίηση μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture