Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έκλεψε την παράσταση από την Μελίνα Ασλανίδου η Σοφία Βογιατζάκη στη Γιορτή Σταφίδας του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

Έκλεψε την παράσταση από την Μελίνα Ασλα...

Ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε να τραγουδά το «Αν σ΄αρνηθώ»

Στη Γιορτή της Σταφίδας που διοργανώνει ο Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στη γειτονική Ηλεία, τραγούδησε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 8 Αυγούστου 2018, η αγαπητή ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου.

Ήταν μία μουσική βραδιά που έκρυβε εκπλήξεις καθώς αγαπημένα πρόσωπα της τραγουδίστριας όχι μόνο βρέθηκαν στην συναυλία της αλλά ανέβηκαν και στην σκηνή!

Ο λόγος όπως αναφέρει το zappit.gr, για την δημοφιλή ηθοποιό Σοφία Βογιατζάκη που ανέβηκε στην σκηνή και ξεκίνησε να τραγουδά το «Αν σ΄αρνηθώ» θέλοντας να… μετατρέψει τη συναυλία σε δική της, όπως διαμαρτυρήθηκε αργότερα στην τραγουδίστρια που βγήκε στην σκηνή. «Τι κάνεις εδώ; Συγγνώμη δεν σε κλείδωσα στην τουαλέτα; Πώς βγήκες; Πότε πρόλαβες και βάφτηκες και ντύθηκες; Όχι ρε γαμώτο! Πάλι αυτή θα την κάνει τη συναυλία;» φώναζε η Σοφία Βογιατζάκη που έκλεισε με ένα μεγάλο «Σ’ αγαπώ!» γιατί φυσικά και όλο αυτό ήταν ένα σκετς της τελευταίας στιγμής.

Το κοινό χειροκρότησε θερμά το «απρόοπτο».

Στο μεταξύ σε ανάρτηση της η Σοφία Βογιατζάκη για το στιγμιότυπο έγραψε τα εξής:

«Όταν το Μελινάκι έχει κέφια…και θέλει να σπάσει τη «δηθενιά”και τη σύμβαση μιας κλασσικής έναρξης συναυλίας….έχει αυτές τις ιδεούλες τις φαεινές το τρελοκόριτσο μου!!!! Το ζήσαμε κι αυτό….!!!!!#friendship#songconcert#περιοδεία Mελινας#summer#νοστιμιες της Μαιρης#Fun#actors».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight