Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 10 Αυγούστου

Τα ζώδια για σήμερα 10 Αυγούστου

Ζώδια

Το κλίμα φορτίζει ξανά επικίνδυνα μιας και είμαστε μία ημέρα πριν την μερική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα που σηματοδοτεί νέες αλλαγές και την απομάκρυνση κάθε τοξικού είτε με τον εύκολο είτε με τον άγριο τρόπο.

ΚΡΙΟΣ
Θετικές εξελίξεις αναμένονται στα επαγγελματικά. Έχετε όλες τις προοπτικές να τα πάτε πολύ καλά. Θα είστε αρκετά διορατική και οξυδερκής. Στα αισθηματικά θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε το απόλυτο πάθος. Αν είστε single, μη χάσετε την ευκαιρία να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Στα οικονομικά, εκμεταλλευτείτε τις πλανητικές όψεις και βάλτε μια σειρά στα χρέη σας για να είστε ήσυχη ειδικά στις διακοπές.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Θα διανύσετε μια αρκετά ευνοϊκή περίοδο και είναι στο χέρι σας να την εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Πάρτε τις σωστές αποφάσεις που θα αναδείξουν τη δουλειά και τις ικανότητές σας. Στην αισθηματική σας ζωή, είναι μια καλή περίοδο για να ζωντανέψετε την σχέση σας και να την βγάλετε από το αδιέξοδο των τελευταίων ημερών. Όσες πορεύονται μόνες τους, θα έχουν την τύχη να ζήσουν κάτι συναρπαστικό. Στα οικονομικά κινηθείτε με σοβαρότητα και θα δείτε μεγάλες μεταβολές στο περιβάλλον σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Συγκρατήστε την ένταση ή τον εκνευρισμό που υπάρχουν στον εργασιακό σας περίγυρο. Φαίνεται πως κάποιες εκκρεμότητες θα μείνουν έτσι μέχρι τουλάχιστον το τέλος του μήνα. Στα αισθηματικά θα περάσετε υπέροχα. Το συναίσθημα είναι ανεξέλεγκτο και φαίνεται πως ξεπερνάει κάθε λογική και αντίσταση. Το ίδιο συμβαίνει και σε εσάς που είστε μόνες αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά, θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτική, καθώς η τάση σας να καλοπερνάτε δεν θα σας βγει σε καλό αν δεν την ελέγξετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στον χώρο εργασία σας θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένη. Μπορείτε να προγραμματίσετε συναντήσεις και να συζητήσετε για σημαντικά ζητήματα που εδώ και καιρό προσπαθείτε να διαχειριστείτε. Στον αισθηματικό τομέα, η ημέρα προμηνύεται πολύ θερμή και άκρως ενδιαφέρουσα. Θα έχετε μια ισορροπημένη και αρμονική σχέση που θα σας προσφέρει πολλά. Η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για τα οικονομικά σας καθώς θα υπάρξει βελτίωση των εσόδων.

 

ΛΕΩΝ
Στα επαγγελματικά θα πρέπει να οργανωθείτε και να μην επιτρέψετε σε τρίτους να επηρεάζουν τις απόψεις σας. Το συναίσθημα αγγίζει τον πυρήνα της ύπαρξής σας. Αποφύγετε τέτοιου είδους συμπεριφορές εντός του εργασιακού χώρου. Βρείτε τον παρτενέρ που θα σας συνοδέψει και μην αφήσετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο για όσες είναι μόνες. Στα οικονομικά, μπορείτε να κάνετε σημαντικά βήματα βελτίωσης αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι προβλέψεις είναι πολύ ευοίωνες για το σύνολο. Είστε σε θέση να πάρετε πρωτοβουλίες που θα αποδειχθούν σωστές, αρκεί να δώσετε τη δέουσα προσοχή κυρίως στα επαγγελματικά που βιώνετε μοναδικές στιγμές. Στα αισθηματικά σας, θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε υπέροχες στιγμές και να νιώσετε συναισθήματα βαθιά και δυνατά. Είστε σε θέση να κάνετε κινήσεις τακτοποίησης κυρίως σε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία.

 

ΖΥΓΟΣ
Δυναμική μέρα για τα επαγγελματικά σας. Δώστε τέλος στις εκκρεμότητες, προχωρήστε με τα σχέδια σας και πάρτε πρωτοβουλίες. Αποφύγετε όμως εντάσεις με τους προϊσταμένους σας. Το δέσιμο με το σύντροφό σας θα είναι κάτι πιο βαθύ, πιο ουσιαστικό. Η γοητεία που θα εκπέμπετε θα γίνει δυνατό όπλο για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στα οικονομικά, μπορείτε να κάνετε ένα πρόγραμμα για να τα συμμαζέψετε. Πρόσωπα στενά θα σας έχουν ανάγκη. Μην τους παρατήσετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικά βήματα προόδου στα επαγγελματικά, αν κινηθείτε σωστά και αξιοποιήσετε τις επιρροές των πλανητών. Η γοητεία σας θα ανοίξει δρόμους στα αισθηματικά. Πέστε στη φωτιά και απόλαυσε την ικανοποίηση που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας και το ταίρι σας. Στα οικονομικά, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και είναι βέβαιο πως θα βρείτε πρακτικές λύσεις που θα σας αποφέρουν χρήματα στην τσέπη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα κάνετε σημαντικά βήματα στον επαγγελματικό τομέα. Ξεκινήστε με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και θα βρείτε τον τρόπο να αντεπεξέλθετε σε όλες τις περιστάσεις. Αποφύγετε όμως τα νέα ξεκινήματα. Στα αισθηματικά αφέσου στο χείμαρρο των συναισθημάτων. Ό,τι βιώνετε είναι δυνατό και βαθύ. Προσπαθήστε να βγείτε όμως και λίγο όσες είστε ακόμα αγκαλιά με την μοναξιά. Ζητήστε τη βοήθεια στενών δικών σας ανθρώπων για ένα οικονομικό ζήτημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά αρκεί να το αποφασίσετε και να δώσετε ώθηση εκεί όπου χρειάζεται. Οικονομικά όμως μην περιμένετε σπουδαία πράγματα. Στα αισθηματικά η φλόγα που έχετε στην σχέση σας ζωντανεύει. Νιώθετε σιγουριά και μια εσωτερική δύναμη σου δίνει ώθηση να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μην κάνετε υπερβολές όσον αφορά στην κατανάλωση τροφής και ποτών και μην κουράζεστε τόσο πολύ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορείτε να κινηθείτε με δύναμη και τόλμη, έτσι ώστε να κάνετε νέα ανοίγματα ή να διεκδικήσετε κάποια υψηλότερη θέση ή αμοιβή. Τα άστρα σας χαμογελούν και μάλιστα πονηρά. Αυτό σημαίνει στη σχέση σας πως θα πρέπει να αποφασίσετε πως τα βήματα μέχρι τώρα είναι λάθος. Αλλάξτε τακτική, αλλιώς είτε θα ζείτε δυστυχισμένοι είτε χωρίς ταίρι για πολύ πολύ καιρό. Οικονομικά υπάρχουν ζορίσματα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ο επαγγελματικός σας τομέας είναι σε ένα δύσκολο μονοπάτι και αυτό γιατί εσείς δεν μπορείτε να συμβαδίσετε με τις παράλογες απαιτήσεις των προϊσταμένων σας. Είτε αλλάξτε τα πάντα είτε καθίστε φρόνιμα και κάντε ό,τι σας ζητούν ακόμα κι αν διαφωνείτε. Στα αισθηματικά θα υπάρχει ένταση και εκνευρισμός γι αυτό φροντίστε να ρίξετε τους τόνους για να μην το μετανιώσετε. Οι οικονομικές ανάγκες πολλές, γι’ αυτό αξιοποιήστε την λογική σας για να βρείτε νέες βιώσιμες λύσεις.

πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being