Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

H ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΣΤΙΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΩΔΕΙΟ

H ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕ...

Για μία live μουσική εμφάνιση στο Διεθνές Φεστιβάλ του Δήμου

Είναι από τις ερμηνεύτριες της νεότερης γενιάς που έχει καταφέρει να την αγαπήσει το κοινό με την δυναμική και εξωστρεφή ερμηνεία της και την ωραία φωνή της. Ο λόγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη της επιτυχίας «Έλα» και τόσων άλλων τραγουδιών, κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη, η οποία το φετινό καλοκαίρι περιοδεύει ανά την Ελλάδα και αναμένεται να φέρει τις εικόνες και όλο το καλοκαίρι του 2018 σε μια Νύχτα Καλοκαιριού στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 και λίγες μέρες αργότερα, την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 στην Πάτρα, στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο στο πλαίσιο του Διεθνούς φεστιβάλ του Δήμου.

Όσα κρατήσαμε και όσα αφήσαμε να τα πάρει το κύμα, όσα τραγουδήσαμε και όσα χορέψαμε, οι παρέες, τα μυστικά, οι αγάπες και οι έρωτες γίνονται χρόνια τώρα το πρόγραμμα στις επιτυχημένες περιοδείες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Φέτος πια, όλα στον υπερθετικό βαθμό και ως εκεί "που μας φτάσανε οι έρωτες", όπως σημειώνει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με ολοκαίνουριο άλμπουμ που έχει ήδη αγαπηθεί και έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και με ένα πρόγραμμα που χωράει μέσα σε δυόμιση ώρες όλα τα ερμηνευτικά της πρόσωπα, έρχεται για μια αξέχαστη Νύχτα Καλοκαιριού στην Τεχνόπολη στο Γκάζι αλλά και στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας.

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Bαχάν Γκαλστιάν - κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς, Μιχάλης Καπηλίδης – Ντραμς, Δημήτρης  Μπαρμπαγάλας – ακουστική και ηλεκτρική Κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης – Τρομπέτα, πιάνο,  Νίκος Πασσαλίδης -  Μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, ακουστική κιθάρα, Βασίλης Νησόπουλος - Μπάσο και  Ντίνος Χατζηιορδάνου - Ακορντεόν.

Περισσότερα για εισιτήρια σε επόμενο δελτίο Τύπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture