Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

G86: ΤΟ ΑΛΛΟΤΙΝΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕ ΣΤΗ ΣΑΡΔΗΝΙΑ, ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΣΚΑΣ

G86: ΤΟ ΑΛΛΟΤΙΝΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕ ΣΤΗ Σ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Medusa … international

Σε ένα ονομαστό, διήμερο φεστιβάλ μάσκας στο Fonni της Σαρδηνίας, το «The Mask of Indedidades», που αναδεικνύει παραδόσεις των καρναβαλιών του κόσμου με δρώμενα, πομπές και εκδηλώσεις, παρέλασε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο επταμελής αντιπροσωπεία της πατρινής καλλιτεχνικής ομάδας g86.  Ανάμεσα σε συμμετοχές 21 χωρών καθώς και άλλων περιοχών της Σαρδηνίας, οι συμπολίτες μας εκπροσώπησαν την Πάτρα ως μετεξέλιξη του φημισμένου και πολυβραβευμένου καρναβαλικού πληρώματος 86, που σφράγισε ανεξίτηλα τις εδώ αποκριάτικες παρελάσεις των τελευταίων ετών, προτείνοντας μια «άλλη», αρτίστικη αντιμετώπιση του θεσμού.

 

Η g86 εμφανίστηκε με μια νέα «βερσιόν» της αξέχαστης «Μέδουσας», του πρωτοποριακού, κατάμαυρου θέματος που είχε πραγματικά ενθουσιάσει στην Πάτρα. Φτιάχθηκαν καινούρια κοστούμια και νέες μάσκες από σιλικόνη. Σε μαυρισμένο ασημί τόνο, διαπλεκόμενα φίδια και αιωρούμενες αλυσίδες κόσμησαν προσωπεία σε gothic- art style. Ο κόσμος έδειξε πως μαγεύτηκε και πολλοί ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί τους. Μας περιγράφουν «ασύλληπτη υποδοχή και φιλοξενία» και πως όλοι εκεί ήξεραν πως ήταν ελληνική συμμετοχή. Τους κατέγραψαν πολλές κάμερες στην κεντρική πλατεία και οι αντιδράσεις στην παρουσία τους ήταν ενθουσιώδεις.

Πιστή στις ανακοινώσεις της μετά την αποχώρηση από το Πατρινό Καρναβάλι, η ομάδα συνεχίζει τις ειδικές κατασκευές για επιδείξεις μόδας, βιτρίνες, θεατρικά και μουσικά θεάματα αλλά κυρίως εστιάζει στη μετατροπή της σε μόνιμο θέατρο δρόμου The Ark g86 με παρουσία εντός και εκτός συνόρων και επικεφαλής τους Πάρη Λαλιώτη και Αλέξη  Γεωργιόπουλου. Μάλιστα το φθινόπωρο θα είναι έτοιμη η σχετική επίσημη σελίδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View