Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Εντοπίσαμε τα top προϊόντα για μετά τον ήλιο, στις χαμηλότερες τιμές

Εντοπίσαμε τα top προϊόντα για μετά τον ...

Για όσους προσέχουν το δέρμα τους

Μετά από μία υπέροχη μέρα στον ήλιο, η ανάγκη για αποκατάσταση των φθορών της επιδερμίδας, είναι επιτακτική.  Η ενυδάτωση μετά την ηλιοθεραπεία, είναι εξίσου σημαντική με το αντιηλιακό... μην την αμελείς ποτέ!

Η φροντίδα της επιδερμίδας μετά την έκθεση στον ήλιο είναι απαραίτητη, αλλά, αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι αυτό δεν ισχύει μόνο στις διακοπές, όπου η ηλιοθεραπεία είναι έντονη και καθημερινή, αλλά και όσο βρίσκεται κανείς στην πόλη και εκτίθεται έστω και έμμεσα στο ήλιο. Ακόμα και τα χαμηλά επίπεδα ακτινών UV μπορούν να επηρεάσουν το δέρμα διαταράσσοντας τον επιδερμικό φραγμό και προκαλώντας φλεγμονή, αλλά και βλάβες στα κύτταρα. Η κατάλληλη ενυδατική κρέμα δεν μας εξασφαλίζει μόνο ευχάριστη αίσθηση και άρωμα στην επιδερμίδα μας, αλλά παρέχει ουσιαστική φροντίδα στο δέρμα μας που είναι απαραίτητη.

Τα εξειδικευμένα after sun προϊόντα καταπραΰνουν από τον ερεθισμό που προκαλεί ο ήλιος, προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, ενώ παράλληλα ενισχύουν και το μαύρισμα. Επιλέγουμε λοιπόν προσεκτικά το after sun όπως και το αντηλιακό μας, και επενδύουμε σε εξειδικευμένα προϊόντα με καταπραϋντικές ιδιότητες που καταστέλλουν άμεσα όλους τους ερεθισμούς και μας χαρίζουν μία ανυπέρβλητη αίσθηση δροσιάς εξωτερικά και βαθιάς θρέψης εσωτερικά.

Δείτε εδώ τα καλύτερα after sun προιόντα , στις πιο χαμηλές τιμές

info:
www.upharm.gr

Γεωργία Μπαλαφούτη - Φαρμακοποιός
U PHARM - Ηλεκτρονικό Φαρμακείο

2610.463.150 , Ζακύνθου 26, ΠΑΤΡΑ

[email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being