Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Κορμί έτοιμο για παραλία με τη "θαυματουργή" θεραπεία Cavitation - RF

Κορμί έτοιμο για παραλία με τη "θαυ...

Γρήγορη και ανώδυνη μέθοδος

Αν και οι μέρες των διακοπών πλησιάζουν, εσύ ακόμα προσπαθείς να απαλλαγείς από τον αιώνιο σου εχθρό – την κυτταρίτιδα. Σου έχουμε τη λύση. Ακούει στο όνομα «Cavitation – RF», είναι γρήγορη και ανώδυνη και μπορεί να σου χαρίσει το κορμί των ονείρων σου. Η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Αναπληρώτρια Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, μας εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη θεραπεία.

Η καινοτόμος μέθοδος Cavitation – RF συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες των ραδιοσυχνοτήτων Cavitation και των υπερήχων RF και στοχεύει στα σημεία με συσσωρευμένο τοπικό λίπος. Με την εφαρμογή της μεθόδου μπορούμε να επιτύχουμε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων και να απαλλαγούμε μία και καλή από το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα, χωρίς χειρουργικό νυστέρι.

Η θεραπεία στηρίζεται στην ικανότητα των ραδιοσυχνοτήτων RF να διαπερνούν το υπόδερμα και να καταστρέφουν το λιπώδη ιστό και έτσι να εξαφανίζεται ακόμα και η πιο επίμονη μορφή κυτταρίτιδας. Οι υπέρηχοι Cavitation βοηθούν την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου και έτσι η επιδερμίδα γίνεται πιο νεανική και σφριγηλή από ποτέ.

Αποτελεί μία μη επεμβατική, αναίμακτη και γρήγορη θεραπεία, με αποτελέσματα που γίνονται εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Extra tips: Ισορροπημένη διατροφή, άσκηση και κυρίως ενυδάτωση, τώρα που ο υδράργυρος είναι στα ύψη, αυξάνουν την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Επωφεληθείτε από τη σούπερ τιμή της Cosmetic Derma Medicine για θεραπεία Cavitation – RF με μόνο 49€/συνεδρία και ανανεωθείτε πριν τις διακοπές σας.

Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη

Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη

Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα της CDM: www.cosmeticdermamedicine.gr

Ή επικοινωνήστε με μία από τις κλινικές CDM σε Ελλάδα & Κύπρο:

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Γλυφάδα: +30 210 8980444

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

 

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: cdm.gr

Email: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View