Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βρετανοί καταγγέλλουν ότι δηλητηριάστηκαν από ποτά «μπόμπες» στη Ζάκυνθο- ΦΩΤΟ

Βρετανοί καταγγέλλουν ότι δηλητηριάστηκα...

Τι υποστηρίζουν οι τουρίστες

Σε νοσοκομείο της Ζακύνθου αναγκάστηκαν να περάσουν τις διακοπές τους 17 Βρετανοί τουρίστες, εξαιτίας νοθευμένου ποτού. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Sun, την δεύτερη μέρα παρουσίας του στο νησί, η παρέα την οποία αποτελούσαν 17χρονα και 18χρονα παιδιά, βγήκαν για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους στα μαγαζιά του Λαγανά.

Τα παιδιά κατανάλωσαν ποτά και ύστερα από λίγες ώρες κατέληξαν σε νοσοκομείο με ασθενοφόρα. Όπως λένε, είχαν πιει μόλις τρία ποτά ο καθένας όλη τη νύχτα.

Ο Cole Brunton ανέφερε οτι στα δύο πρώτα μαγαζιά που πήγαν όλα ήταν καλά... Όταν έφτασαν όμως στο τρίτο μαγαζί όμως, ένας ένας άρχισαν να επιστρέφουν στο ξενοδοχείο, καθώς δεν ένιωθαν καλά.

Ο 18χρονος ξύπνησε στις 3 τα ξημερώματα έχοντας κρύο ιδρώτα και πόνους στο στομάχι, έκανε εμετό, ενώ τα ίδια συμπτώματα είχε αρχίσει να παρουσιάζει και ο άλλος νεαρός που ήταν στο δωμάτιό του.

Μάλιστα, όταν βγήκε στον διάδρομο για να δει τι γίνεται με την υπόλοιπη παρέα, διαπίστωσε πως όλοι βρίσκονταν στην ίδια κατάσταση.

«Βγήκα στο διάδρομο του ξενοδοχείου και είδα ότι όλοι οι υπόλοιποι είχαν αρρωστήσει. Ο εμετός μας ήταν κόκκινος και μαύρος, ενώ ένας φίλος άρχισε να έχει σπασμούς», δήλωσε στην Sun ο 18χρονος Cole Brunton.

«Είναι απάνθρωπο. Είμαι 100% σίγουρος ότι δηλητηριαστήκαμε λόγω τους αλκοόλ και δεν έχω λόγια για να περιγράψω πόσο θυμωμένος είμαι που κάποιοι έβαλαν τις ζωές μας σε κίνδυνο για να βγάλουν λίγα παραπάνω λεφτά», συμπλήρωσε ο ίδιος

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου φώναξαν δύο ασθενοφόρα που μετέφερε σε διαφορετικές διαδρομές τα 17 άτομα στο νοσοκομείο: «Νομίζω οτι οι γιατροί ήξεραν οτι πρόκειται για δηλητηρίαση από μεθανόλη. Μου είπαν οτι είμαστε πολύ τυχεροί».

Γιατί ήταν τυχεροί; Γιατί πριν από δύο χρόνια, μία 20χρονη κοπέλα που είχε πάει και για αυτή για διακοπές στην Ζάκυνθο, έχασε την όρασή της.

Η 22χρονη Βρετανίδα που τυφλώθηκε από το νοθευμένο κοκτέιλ στον Λαγανά Ζακύνθου, είχε μιλήσει για τον εφιάλτη και για τη μητέρα της, που της δώρισε το νεφρό της για να σωθεί. Ενα και μόνο κοκτέιλ «μπόμπα» στον Λαγανά ήταν αρκετό για να χάσει την όραση και τα νεφρά της, η 22χρονη σήμερα Βρετανίδα, για την οποία οι ονειρεμένες διακοπές στη Ζάκυνθο το 2016, εξελίχθηκαν σε εφιάλτη.

Η Χάνα Πάουελ από το Μίντλεσμπρο έναν χρόνο μετά την τραγική περιπέτεια που άλλαξε τη ζωή είχε μιλήσει στην εφημερίδα «The Sun» για τη συνταρακτική στιγμή που ανακάλυψε την απώλεια της όρασής της από την κατανάλωση κοκτέιλ βότκας, νοθευμένης με μεθανόλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις