Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών δίπλα στους πληγέντες από τις φωτιές στην Αττική

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχν...

Πρωτοβουλία των καθηγητών Κουμπιά και Αλεξανδρίδη

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΤΗΜκΤΥ), προκειμένου να δείξει την έμπρακτη αλληλεγγύη του στα θύματα των πρόσφατων φονικών πυρκαϊών της Ανατολικής Αττικής που δοκιμάζονται σκληρά, πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει ένα τραπεζικό λογαριασμό (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, IBAN: GR67 0171 5330 0065 3314 3773 345, Δικαιούχοι: Κουμπιάς Σταύρος, Αλεξανδρίδης Αντώνιος), όπου όσες και όσοι από τα μέλη του Τμήματος το επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν μέχρι 31/8 ένα χρηματικό ποσό έστω και συμβολικό, αναλόγως των δυνατοτήτων του καθενός, για την ενίσχυση θυμάτων αυτών των φονικών πυρκαϊών.

Όπως αναφέρουν τα μέλη της πρωτοβουλίας:

«Καλούμε επίσης και τα υπόλοιπα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας να συνεισφέρουν, ανάλογα με τις δυνατότητες τους, εφ' όσον το επιθυμούν.

Αναλόγως του ύψους του τελικού ποσού, θα αποφασισθεί από το ΤΗΜκΤΥ ο τρόπος διάθεσης του στους πυρόπληκτους, μετά και από πλήρη ενημέρωση της Πανεπιστημιακής Κοινότητας.

Επιπλέον, θα επιδιώξουμε να θέσουμε τις επιστημονικές γνώσεις του προσωπικού του ΤΗΜκΤΥ στην υπηρεσία όσων θα θελήσουν να τις αξιοποιήσουν.

Καθ. Σταύρος Κουμπιάς, Πρόεδρος ΤΗΜκΤΥ

Καθ. Αντώνιος Αλεξανδρίδης, Αναπληρωτής Πρόεδρος ΤΗΜκΤΥ»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις