Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σταμάτησε το πρωινό δρομολόγιο του ΚΤΕΛ για Καλάβρυτα τα σαββατοκύριακα

Πάτρα: Σταμάτησε το πρωινό δρομολόγιο το...

Πιθανόν να ξαναρχίσει από Σεπτέμβριο

Διαφοροποιήσεις εν μέσω της καλοκαιρινής περιόδου αποφάσισε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας στα δρομολόγια από Πάτρα προς τα Καλάβρυτα. Παρότι και το καλοκαίρι λόγω του δροσερού καιρού τα Καλάβρυτα έχουν κόσμο και ταξιδιώτες, εν τούτοις το ΚΤΕΛ αποφάσισε να διακόψει το πρωινό δρομολόγιο των 7.15 το σαββατοκύριακο από Πάτρα με συνέπεια αν κάποιος θέλει ν’ ανέβει στα γραφικά Καλάβρυτα έστω για μία σύντομη απόδραση αυθημερόν ή το σαββατοκύριακο να έχει ως επιλογή μόνο το απογευματινό δρομολόγιο των 16.00 από Πάτρα.

Μάλιστα το πρωινό δρομολόγιο των 7.15 πηγαίνει πλέον μόνο μέχρι την Χαλανδρίτσα και συχνά το λεωφορείο που μπαίνει στο συγκεκριμένο δρομολόγιο είναι πουλμανάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας θα επαναφέρει μάλλον το πρωινό δρομολόγιο του σαββατοκύριακου από Σεπτέμβρη. Την ίδια ώρα γεμάτοι κόσμο είναι οι συρμοί του Οδοντωτού σιδηρόδρομου στο γνώριμο δρομολόγιο του Διακοπτού – Καλάβρυτα και ειδικά τα σαββατοκύριακα αν τύχει να υπάρχουν και γκρουπ τουριστών είναι δύσκολο να βρεις θέση κι ας είναι κάπως ακριβή η τιμή του εισιτηρίου (9,50 ευρώ το άτομο μόνο να πας). Παρέχεται πάντως έκπτωση σε ομάδες των 7 ατόμων και άνω.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις