Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ του "Glass" του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν - Τον Γενάρη στις αίθουσες

ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ του "Glass" τ...

Σμίγει τους χαρακτήρες των ταινιών "Άφθαρτος" και "Διχασμένος"

Μπορεί να αργεί ακόμα η πρεμιέρα του που έχει οριστεί για τις 17 Ιανουαρίου του 2019, ωστόσο η διαφημιστική αφίσα και το πρώτο trailer και τα character teasers δόθηκαν στη δημοσιότητα και μας εστάλησαν από την εταιρεία διανομής Feelgood.

Ο λόγος για το φιλμ «Glass» όπου ο σκηνοθέτης της «Έκτης Αίσθησης» M. Night Shyamalan φέρνει μαζί δύο από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες της φιλμογραφίας του, τον Άφθαρτο από το 2000 και τον Διχασμένο από το 2016. Το «Glass», όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, είναι ένα εκρηκτικό, καινούργιο θρίλερ, που ακολουθεί τους κανόνες των κόμιξ. Από τον Άφθαρτο, ο Bruce Willis επιστρέφει ως David Dunn και ο Samuel L. Jackson ως Elijah Price, γνωστός και ως Mr. Glass. Μαζί τους αυτή τη φορά και ο James McAvoy, αναβιώνοντας τον ρόλο του ψυχωτικού Kevin Wendell Crumb και των πολλαπλών προσωπικοτήτων του που κατοικούν μέσα του, και η Anya Taylor-Joy ως Casey Cooke, η μοναδική που επέζησε της συνάντησης μαζί του.

Ακολουθώντας το φινάλε του Διχασμένου (Split) που τα πήγε και πολύ καλά εμπορικά, ο Glass βρίσκει τον Dunn να καταδιώκει τον Crumb σε μια σειρά από κλιμακωτές συναντήσεις, όπου η στιβαρή παρουσία του Price μοιάζει σαν ενός μαέστρου που φαίνεται να κρατάει μυστικά και για τους δυο. Μαζί τους στο cast, προσθέστε και την βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα, Sarah Paulson (American Horror Story, The Post, 12 Years a Slave, Η συμμορία των οκτώ).

Το φιλμ αναμένεται να το δούμε τον ερχόμενο χειμώνα και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture