Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νύχτα κόλασης στην Αττική - Πάνω από 20 ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών -ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Νύχτα κόλασης στην Αττική - Πάνω από 20 ...

Δυνάμεις και από την Δυτική Ελλάδα στο έργο της κατάσβεσης -Μέτωπα σε Κινέτα, Πεντέλη και Κάλαμο

06.31 «Η Αττική αντιμετωπίζει μια πολύ δύσκολη νύχτα», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ανακοινώνοντας τον τραγικό απολογισμό των θυμάτων της πυρκαγιάς, κατά τον οποίο ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών αυτή τη στιγμή υπερβαίνει τους 20 και οι τραυματίες είναι περισσότεροι από 88 ενήλικες εκ των οποίων οι 11 είναι σοβαρά, καθώς και 16 παιδιά.

"Τούτη την ώρα είναι η ώρα της μάχης και τούτη την ώρα πρέπει να συνεχίσουμε", σημείωσε και τόνισε πως "μοναδικό μας μέλημα αυτή τη στιγμή είναι η αντιμετώπιση της καταστροφής και η συνδρομή στους πολίτες που έχουν πληγεί".

Ο κ. Τζανακόπουλος ανακοίνωσε ότι "με το πρώτο φως της ημέρας θα επιχειρήσουν όλες οι διαθέσιμες πτητικές δυνάμεις της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πυροσβεστικού Σώματος" και πως "σε ανταπόκριση αιτήματος προς τον Ευρωπαϊκό μηχανισμό πολιτικής προστασίας θα συνδράμουν και αεροσκάφη από την Ισπανία αλλά και πρόσθετο πεζοπόρο τμήμα 60 ατόμων από την Κύπρο".

Ανακοίνωσε επίσης ότι "το φαινόμενο των 15 ταυτόχρονων εστιών σε τρία διαφορετικά μέτωπα που έλαβε χώρα σήμερα στην Αττική, οδήγησε το ΥΠΕΘΑ να απευθύνει αίτημα προς τις ΗΠΑ, οι οποίες ανταποκρίθηκαν και έτσι αύριο θα βρίσκεται στον εναέριο χώρο της Αττικής ειδικά εξοπλισμένο μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV, που θα παρατηρεί και θα εντοπίζει οποιαδήποτε ύποπτη ενέργεια".

 

Τζανακόπουλος: Πάνω από 20 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί

 

Συνολικά 689 άνθρωποι που είχαν εγκλωβιστεί στις ακτές της Ραφήνας (μεταξύ των οποίων από το Κόκκινο Λιμανάκι, το Μάτι), απεγκλωβίστηκαν, μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Ραφήνας και από εκεί οδηγήθηκαν σε ασφαλή προορισμό, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός με δηλώσεις του στο λιμάνι της Ραφήνας.

Ο κ. Σαντορινιός είπε ότι «από την πρώτη στιγμή που διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν άνθρωποι που εγκλωβίστηκαν στις ακτές της Ραφήνας, δόθηκε εντολή προκειμένου να κινητοποιηθούν τα σκάφη για να τους πλησιάσουμε». Για την επιχείρηση έχουν κινητοποιηθεί από το Λιμενικό Σώμα περίπου 12 σκάφη. Επιπλέον, πάρα πολλά μικρά ιδιωτικά σκάφη, περίπου 30, καθώς και ταχύπλοα του Λιμενικού κινητοποιήθηκαν για να μπορέσουν να προσεγγίσουν δύσβατες παραλίες όπου είχαν εγκλωβιστεί άνθρωποι και στη συνέχεια να τους μεταφέρουν στα σκάφη του ΛΣ και ακολούθως στο λιμάνι της Ραφήνας.

Όσο κατέφθαναν ροές απεγκλωβισμένων στο λιμάνι της Ραφήνας εξελισσόταν παράλληλα επιχείρηση που είχε στηθεί με τη διαχείριση του ΕΚΑΒ, εξήγησε ο υφυπουργός. «Όσοι ήθελαν να φύγουν προς Αθήνα, έφυγαν με λεωφορεία της ΣΤΑΣΥ, περίπου 30 δεν είχαν στέγη και πήγαν στο δημαρχείο, όπου σε συνεργασία με τον Δήμο και τη ΣΤΑΣΥ βρέθηκε ξενοδοχείο για να περάσουν τη νύχτα, ενώ κάποιοι επέλεξαν να διαμείνουν στο γυμναστήριο της Ραφήνας ώστε να είναι κοντά στα σπίτια τους όταν ξημερώσει». Διευκρίνισε ότι επικρατεί ηρεμία στο λιμάνι και πως δεν υπάρχει κάποιος απεγκλωβισμένος που δεν έχει τακτοποιηθεί.

Ο κ. Σαντορινιός σημείωσε πως η εκτίμηση είναι ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στις ακτές κάποιος που να μην έχει βρεθεί –αλλά ενδεχομένως δύο αγνοούμενοι στη θάλασσα (σ.σ. εκείνη τη στιγμή δεν είχε άλλη ενημέρωση επ' αυτού)–, και πως σκάφη του Λιμενικού Σώματος και ομάδα των υποβρύχιων αποστολών χτενίζουν διαρκώς την περιοχή. Εξήγησε ότι πέρα από τις ακτές, από στελέχη του Λιμενικού διασώθηκαν και άνθρωποι που βρέθηκαν ακόμη και μέσα στο νερό.

 

00:44 Όσο προχωράει η νύχτα η τραγωδία στην Αττική παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Οι πληροφορίες πλέον κάνουν λόγο για 8 νεκρούς ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο τελικός απολογισμός θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερος. Οι τραυματίες ανέρχονται σε 56, εκ των οποίων οι 11 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Οι σοροί των νεκρών αποβιβάζονται με πλοία στο λιμάνι της Ραφήνας, όπου κατά εκατοντάδες φτάνουν οι διασωθέντες με πλοία ιδιωτικά και του Λιμενικού και Πολεμικού Ναυτικού.

00:21 Την ύπαρξη και τρίτου νεκρού, μιας 70χρονης γυναίκας, στην περιοχή του Βουτζά, ανέφερε τηλεθεατής του ΣΚΑΪ κάνοντας έκκληση να φτάσει το ΕΚΑΒ να την παραλάβει! Πάντως εκφράζονατι φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί. Με αμείωτη ένταση καίει η φωτιά και στην Κινέτα, όπου οι Εθνικές Οδοί Αθηνών-Πατρών παραμένουν αποκλεισμένες.

00:00 Οκτώ άτομα έχουν περισυλλεγεί έως τώρα στην θαλάσσια  ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας. Πρόκειται για δύο από τους δέκα αλλοδαπούς τουρίστες, μια πενταμελή οικογένεια (3 ανήλικα παιδιά και 2 ενήλικες) και μια γυναίκα. Το Λιμενικό συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν άλλων αγνοουμένων.

Ειδικότερα, πρόκειται αφενός για σχέδιο παραλαβής-εξυπηρέτησης πληθυσμού με πλωτά μέσα και του Λιμενικού και του Στρατού στο λιμάνι της Ραφήνας και, αφετέρου, ενισχυμένα περίπολα πυροφυλακής σε όλη την Αττική.

23:43 Ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Νίκος Παπαευσταθίου δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν δύο εγκαυματίες που έχασαν την ζωή τους οι οποίοι μεταφέρονται στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο.

23:25 Και δεύτερος νεκρός από τις φωτιές στην Αττική σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γιώργο Ματθαιόπουλο.

22:20 Επιβεβαιωμένα υπάρχει ένας νεκρός, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ, Μιλτιάδη Μυλωνά, που μίλησε στην ΕΡΤ.

Πέραν από το νεκρό 8 άτομα μεταφέρθηκαν με εγκαύματα σε νοσοκομεία της Αττικής. Συνολικά οι νοσηλευόμενοι τραυματίες είναι συνολικά 25 ενώ εξ’ αυτών 6 είναι σοβαρά αφού είναι διασωληνωμένοι.

21:55 Πριν λίγο μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος εργαζομένων στο ΕΚΑΒ δήλωσε ότι το Κέντρο έχει ενημερωθεί για απανθρακωμένο άνδρα στην περιοχή του Βουτζά Αττικής.

21:25 Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε επισήμως η εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής μέχρι στιγμής έξι άτομα έχουν υποστεί εγκαύματα και έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο. Παράλληλα η χώρα μας έκανε αίτημα μέσω του ευρωπαϊκού μηχανισμού πολιτικής προστασίας για διεθνή συνδρομή με πυροσβεστικά μέσα.

 

20:55 Προβλήματα και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έχουν προκαλέσει οι μεγάλες φωτιές που μαίνονται στην Αττική. Οι απογειώσεις των αεροσκαφών γίνονται με δυσκολία ενώ, οι προσγειώσεις έχουν σταματήσει εδώ και αρκετοί ώρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αεροπλάνα κατευθύνονται σε άλλα περιφερειακά αεροδρόμια.

 

20:50 Νέα φωτιά εκδηλώθηκε απόψε στην Κορινθία και συγκεκριμένα στην περιοχή Κατακάλι. Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Πελοπίδας Καλλίρης, στο σημείο σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ η συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται μακριά από τα άλλα πύρινα μέτωπα που υπάρχουν στο νομό.

 

 

20:26 Τραγική η εικόνα που μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες από το Μάτι Αττικής όπου δεκάδες πολίτες, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, έχουν εγκλωβιστεί στην παραλία της περιοχής. Επίσης οι πρώτες πληροφορίες από τον Δήμο Ραφήνας Πικέρμιου, όπως τις μεταφέρουν δημοτικοί σύμβουλοι, έχουν καεί εκατοντάδες σπίτια, μάλιστα γίνεται λόγος για 400 κτίρια που έχουν καταστραφεί.

 

20:05 Σε εξέλιξη βρίσκονται πυρκαγιές στην Κορινθία, ενώ πυροσβεστικές δυνάμεις από εδάφους και αέρος, προσπαθούν να κρατήσουν τις φλόγες μακριά από κατοικημένες περιοχές.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Πελοπίδας Καλλίρης, «στην περιοχή της ανατολικής Κορινθίας υπάρχουν πύρινα μέτωπα από το Ισθμό μέχρι και την περιοχή της Κινέττας, και συγκεκριμένα στις περιοχές 'Αγιος Χαράλαμπος, Γαλότα και κοντά στα διυλιστήρια στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων».

Επίσης, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, υπάρχουν δύο ακόμη πύρινα μέτωπα στις περιοχές Ζεμενό και Θροφάρι του δήμου Ξυλοκάστρου.

Όσον αφορά στις προσπάθειες για την κατάσβεση των πυρκαγιών, ο Πελοπίδας Καλλίρης λέει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ότι το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν οχήματα της αυτοδιοίκησης και εθελοντές.

 

Αλέξης Τσίπρας: Με προβληματίζουν τα παράλληλα τρία μέτωπα

 

19:55 Εκκενώνονται τα θερινά θέρετρα της Πολεμικής Αεροπορίας στο Ζούμπερι και του Στρατού Ξηράς στον Άγιο Ανδρέα, όπως επίσης και οι παιδικές κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα. Η εκκένωση γίνεται για προληπτικούς λόγους, λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή.

Ανάλογη εντολή για εκκένωση των οικισμών Γαλήνης και Πανόρμα στην περιοχή της Κινέτας.

Σε πλήρη εξέλιξη μαίνεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα στην Καλλιτεχνούπολη, μεταξύ της Πεντέλης και του Νέου Βουτζά, Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, σπίτια έχουν υποστεί ζημιές και άλλα απειλούνται.

Στην περιοχή επιχειρούν, 50 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 20 εθελοντές, 3 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Ο δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς δήλωσε νωρίτερα ότι το μέτωπο της φωτιάς εκτείνεται σε μήκος 3-4 χιλιόμετρων. Όπως είπε, η πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα 1 χιλιόμετρο από τον οικισμό της Καλλιτεχνούπολης.

Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα, άρχισε να εκκενώνεται η περιοχή του Νέου Βουτζά στο βόρειο κομμάτι του οικισμού.

Λίγο πριν τις επτά, η φωτιά πέρασε τη λεωφόρο Μαραθώνος και εισήλθε στο Μάτι, όπου έκαψε αυτοκίνητα και μπήκε στις αυλές κάποιων σπιτιών.

 

19:40 Φωτιά και στη θέση Πανόραμα, στον Κάλαμο Αττικής, εκδηλώθηκε το απόγευμα. Καίγεται περιοχή με πυκνή βλάστηση. Στο σημείο επιχειρούν τώρα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα, ενώ σημειώνεται ότι στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι.

 

 

19:20 Μαίνεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα και στην Καλλιτεχνούπολη Αττικής, ενώ οι φλόγες βρίσκονται τώρα μεταξύ της Πεντέλης και του Νέου Βουτζά. Σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής, ορισμένα σπίτια έχουν υποστεί ζημιές, ενώ, πριν από λίγο, απομακρύνθηκαν, για προληπτικούς λόγους, παιδιά από κατασκηνώσεις στον Άγιο Ανδρέα.

Η φωτιά κατευθύνεται τώρα προς την περιοχή του Νέου Βουτζά, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις κάνουν ό,τι είναι εφικτό για να την περιορίσουν. Το έργο τους δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι.

Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα, 50 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 20 εθελοντές, 3 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

 

.............

Η μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται, από νωρίς το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή της Κινέτας Αττικής και η οποία ξεκίνησε από πευκόφυτη έκταση στα Γεράνεια Ορη, έχει φτάσει σε σπίτια, ορισμένα από τα οποία έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, ενώ έχουν εκκενωθεί τρεις οικισμοί, της Γαλήνης και του Πανοράματος 1 και 2. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που δίνουν σκληρή μάχη κόντρα στις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή, ενισχύονται συνεχώς.

Αυτή την ώρα επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή της Κινέτας 110 πυροσβέστες με 47 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 40 ατόμων, 5 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα.

Σημειώνεται, επίσης, ότι λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς, είναι κλειστές η νέα και η παλαιά εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου και στα δύο ρεύματα, από το 39-ο έως το 57-ο χλμ, ενώ οι πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει πολλές περιοχές της Αττικής.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, πριν από λίγο, στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης Αττικής. Στο σημείο σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Διακοπές ρεύματος σημειώνονται στην ευρύτερη περιοχή που πλήττει η πυρκαγιά στην Κινέτα, η οποία έχει προκαλέσει σοβαρές ζημιές και στο δίκτυο ηλεκτροδότησης μέσης τάσης. Ωστόσο η πρόσβαση των τεχνικών του ΔΕΔΔΗΕ στα σημεία του δικτύου που έχουν υποστεί βλάβες ή έχουν καταστραφεί είναι αδύνατη λόγω της φωτιάς.

Επιπλέον ο Διαχειριστής διακόπτει ανά περιοχές την ηλεκτροδότηση και ύστερα από εντολή της Πυροσβεστικής, για λόγους ασφαλείας. Αρμόδια στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ επισημαίνουν ότι η αποτίμηση και αποκατάσταση των ζημιών θα γίνει όταν ελεγχθεί το πύρινο μέτωπο και επιτραπεί η πρόσβαση στην περιοχή.

Νωρίτερα

Έξι οχήματα και 12 άνδρες και επτά άτομα πεζοπόρο τμήμα, σπεύδουν από την Πυροσβεστική Περιφέρεια της Πάτρας για να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης της φωτιάς στην Κινέτα. Συνολικά από την Δυτική Ελλάδα σπεύδουν στη φωτιά 11 οχήματα με 22 άνδρες, ενώ το ένα ελικόπτερο που κάνει ρίψεις νερού είναι από τη βάση της Ανδραβίδας.

Στην Ανδραβίδα το ελικόπτερο έρικσον – Γιατί το προτιμούν στην πυρόσβεση και ποιοι μπαίνουν μέσα

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστών στο σημείο της φωτιάς, καθώς αυτή την ώρα απειλούνται 4 οικισμοί από τη φωτιά.

Νωρίτερα

Με εντολή της αστυνομίας λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη στην Κινέτα στα Γεράνεια Όρη έχουν διακοπεί στην περιοχή και τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου.

Νωρίτερα

«Οι πολίτες θα πρέπει να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των Αρχών για την δική τους ασφάλεια. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια σκληρή μάχη στην Κινέτα, για να μπορέσουν να οριοθετήσουν την πυρκαγιά, κάτω από αντίξοες συνθήκες, αφού έχουν να αντιμετωπίσουν και τους δυνατούς ανέμους». Αυτά τόνισε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πριν από λίγο, η εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Σταυρούλα Μαλλίρη, σχετικά με την μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στα Γεράνεια Ορη, ενώ πρόσθεσε πως αναμένονται ενισχύσεις των πυροσβεστικών δυνάμεων με 17 οχήματα, από διαφορές περιοχές της περιφέρειας.

Παράλληλα, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς, έκλεισαν, πριν από λίγο, η νέα και η παλαιά εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου και στα δύο ρεύματα, από το 39-ο έως το 57-ο χλμ.

Επίσης, νωρίτερα εκκενώθηκαν, για προληπτικούς λόγους, οι οικισμοί Γαλήνη, Πανόραμα 1 και Πανόραμα 2, στην ευρύτερη περιοχή της Κινέτας, ενώ σημειώνεται, ότι από τους πυκνούς καπνούς έχουν καλυφθεί αρκετές περιοχές της Αττικής.

Νωρίτερα

Τεράστιες ουρές έχουν σχηματιστεί στην Εθνική οδό κάποιοι  ασυνείδητοι οδηγοί έχουν κλείσει τη  λωρίδα έκτακτης ανάγκης με αποτέλεσμα να μην περνάει όχημα της Πυροσβεστικής.

Μαίνεται η φωτιά στην Κινέτα με τους κατοίκους να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους. Μάλιστα ορισμένα σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Οι αρχές ζητούν από τους πολίτες να ακούν τις οδηγίες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

 

Εκκενώθηκαν, πριν από λίγη ώρα, οι οικισμοί Γαλήνη, Πανόραμα 1 και Πανόραμα 2 στην ευρύτερη περιοχή της Κινέτας Αττικής, όπου μαίνεται από νωρίς το μεσημέρι μεγάλη πυρκαγιά στα Γεράνεια Όρη. Η εκκένωση έγινε μετά από προτροπή της Πυροσβεστικής.

Επιπλέον έχει κλείσει το ρεύμα της εθνικής οδού προς την  Πάτρα.

Λόγω της πυρκαγιάς, που έχει αποκτήσει μεγάλες διαστάσεις καθώς πνέουν ισχυροί άνεμοι, γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον παράδρομο της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου από το 56ο χιλιόμετρο.

Νωρίτερα

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε πευκόφυτη περιοχή στα Γεράνεια Όρη, στην Κινέτα Αττικής. Λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή οι φλόγες πλησιάζουν πλέον στην κατοικημένη περιοχή Μαρούλα βόρεια της Κινέτας, ενώ το έργο των εναέριων μέσων δυσχεραίνουν οι πυκνοί καπνοί που έχουν φτάσει ακόμη και σε πολλές περιοχές της Αττικής. Αυτή την ώρα επιχειρούν 70 πυροσβέστες με τριάντα οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα, πέντε αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Βίντεο από την Εθνική Οδό στο ύψος της Κινέτας, του Γιάννη Λαμπρόπουλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις