Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εγκρίθηκε κονδύλι για να προμηθευτεί τεχνητό μέλος ο ακρωτηριασμένος υπάλληλος του Δήμου

Πάτρα: Εγκρίθηκε κονδύλι για να προμηθευ...

Ύψους 17.500€

Εγκρίθηκε κονδύλι για να προμηθευτεί τεχνητό μέλος ο ακρωτηριασμένος υπάλληλος του Δήμου που έχασετοχέρι του κατα τη διάρκεια της εργασίας του. Μετά από τέσσερις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλυο προς τον Υπουργό Υγείας κατά την κατάθεσή του στην ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, τελικά δόθηκε απάντηση για την φροντίδα που οφείλει η Πολιτεία στον ακρωτηριασθέντα υπάλληλο του Δήμου της Πάτρας Σπύρο Τσάκαλο.

Οι υπάλληλοι του δήμου δεν ήξεραν ότι μετέφεραν όπλα...ΔΕΙΤΕ το ΕΓΓΡΑΦΟ- Ερευνώνται οι συνθήκες του ακρωτηριασμού του 52χρονου

Θυμίζουμε ότι ο εργαζόμενος τραυματίστηκε πολύ όταν μάζευε σακούλες με σκουπίδια, στις οποίες βρίσκονταν κατασχεμένα όπλα και σφαίρες. Οι σακούλες προέρχονταν από το Πρωτοδικείο της Πάτρας.

Ο Νίκος Νικολόπουλος επιτέλους έλαβε θετική απάντηση από τον Αν. Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, η οποία αναφέρει:

«Σε απάντηση της με αριθμ. Πρωτ. 4883/31-03-2018 ερώτησης, που κατατέθηκε στη Βουλή από τον Βουλευτή κ. Νικόλαο Νικολόπουλο, με θέμα σχετικά με την περιπέτεια ακρωτηριασθέντος από χειροβομβίδα εργαζόμενου στο Δήμο Πατρέων, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

Το διαβιβασθέν από την αρμόδια Περιφερειακή Δ/νση Αχαΐας αίτημα του ακρωτηριασθέντος κ. Τσάκαλου Σ., εξετάστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ, το οποίο με την αριθμ. 654/468/23-05-2018 Απόφασή του, αποφάσισε την απόδοση της υποβληθείσας συνολικής δαπάνης για την προμήθεια τεχνητού μέλους, ύψους 17.500€.

Η απόφαση διαβιβάστηκε στην ανωτέρω αρμόδια υπηρεσία για υλοποίηση, καθώς και στον ενδιαφερόμενο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις