Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η κρυφή σεξουαλικότητα του Άλμπους Ντάμπλντορ

Η κρυφή σεξουαλικότητα του Άλμπους Ντάμπλντορ

Τον υποδύεται ο Τζουντ Λο στο «Fantastic Beasts: The Crime of Grindelwald»

Παρόλο που οι θαυμαστές του Άλμπους Ντάμπλντορ δεν θα δουν τις σεξουαλικές του προτιμήσεις στην επερχόμενη ταινία «Fantastic Beasts: The Crime of Grindelwald» που αναμένεται να είναι πιο σκοτεινή από την πρώτη, ο ηθοποιός Τζουντ Λο υπόσχεται ότι αυτό θα γίνει ορατό στις επόμενες ταινίες της κινηματογραφικής σειράς του πρίκουελ του Χάρι Πότερ.

«Αυτή ήταν μία ερώτηση που έκανα στη Τζο (Ρόουλινγκ) και μου είπε: Ναι, είναι γκέι». Ο Τζουντ Λο, που παίζει τον Ντάμπλντορ σε νεότερη ηλικία είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Entertainment Weekly ότι «αλλά όπως και με τους ανθρώπους, η σεξουαλικότητα δεν μας καθορίζει απαραίτητα. Είναι πολύπλευρη».

Και συνέχισε: «Υποθέτω ότι το ερώτημα είναι: Πώς παρουσιάζεται η σεξουαλικότητα του Ντάμπλντορ σε αυτή την ταινία. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως πρόκειται μόνο για τη δεύτερη ταινία των Fantastic Beasts και αυτό που είναι καταπληκτικό στο γράψιμο του Τζο είναι πώς αποκαλύπτει τους χαρακτήρες της, τις ξεφλουδίζει μέχρι την καρδιά με την πάροδο του χρόνου. Μόλις γνωρίσαμε τον Άλμπους σε αυτή την ταινία, και προφανώς υπάρχουν πολλά ακόμα που έρχονται».

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight