Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αυτή ήταν η ζωή του Σωκράτη Κόκκαλη jr - Η σχέση του με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Αυτή ήταν η ζωή του Σωκράτη Κόκκαλη jr -...

Σήμερα η κηδεία του

Ποιο ήταν το γελαστό παιδί που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 34 χρόνια του και κηδεύτηκε σήμερα.

Κηδεύτηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης-Συντετριμμένη η οικογένεια του- ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

 

.

Ποιος ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr

Γεννήθηκε το 1984 στο Μιλάνο. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 2001. Αργότερα, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University (B.A. International Relations 2005). Εργάστηκε στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση / Ανάπτυξη Αγορών της INTRALOT (2007) και ασχολήθηκε με την Εμπορική Διεύθυνση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το 2010. Εκεί ανέπτυξε ιδιαίτερη σχέση με τον αδερφό του Δημήτρη Θεοδωρίδη, που έχει αποκτήσει η μητέρα του από τον πρώτο της γάμο με τον Σάββα Θεοδωρίδη

Εκτός από τους δεσμούς αίματος που τους έδεναν, είχαν και μία δυνατή φιλία. Δεν ήταν λίγες οι φορές που τους έβλεπε κανείς στις κερκίδες των Ερυθρόλευκων να παρακολουθών αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας. Πολλές φορές μαζί τους ήταν και οι σύντροφοί τους. Η Δούκισσα Νομικού και η Μαρία Τσούτσια ( κόρη του πρώην εκδότη, Γιώργου Τσούτσια και της γνωστής κοσμικογράφου, Αθηνάς Κασιμάτη).

Τα δύο ζευγάρια έκαναν παρέα και τα καλοκαίρια τους στη Μύκονο αφού η οικογένεια Κόκκαλη διατηρεί εξοχική κατοικία στην οποία περνούν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους.

Με τον Δημήτρη μεγάλωσαν μαζί, από μωρά. Είχαν κώδικες επικοινωνίας και όταν ήταν φοιτητές στη Βοστόνη είχαν νοικιάσει διαμερίσματα στο ίδιο κτίριο για να μπορούν να κάνουν παρέα αλλά και για να φροντίζει ο ένας τον άλλο. Μαζί ήταν και στη συνέχεια στις μεγάλες εξόδους, στα parties αλλά και στα καλοκαίρια τους.

Ο Σωκράτης είχε ακόμα δύο αδέλφια, τον Πέτρο Κόκκαλη από τον πρώτο γάμο του πατέρα του με την Σοφία Σκούρα και τον Κωνσταντίνο Κόκκαλη που είχαν την ίδια μητέρα. Έφτασαν και οι τρεις στην Αθήνα, αφού βρίσκονταν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών, για να είναι στο πλευρό των γονιών τους από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση.  Απαρηγόρητοι. Το μικρό τους αγόρι με τα χαμογελαστά μάτια, τον διακριτικό χαρακτήρα και την απίστευτη ομοιότητα στον μπαμπά του, δεν υπάρχει πια.

Τα τελευταία χρόνια, από το 2010, ο Σωκράτης ήταν Business Development Executive στην Intralot Interactive και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Στην εταιρεία αυτή απέκτησε τριβή από όταν ήταν ακόμα έφηβος αφού συνήθιζε να κυκλοφορεί στα γραφεία του μπαμπά του. Όλοι κάνουν λόγο για ένα έξυπνο αλλά και ντροπαλό παιδί, με σπάνιο χαρακτήρα. Ήταν πάντα ευγενικός και φιλικός με όλους. Χαμογελαστός στη δουλειά όπως και στην προσωπική του ζωή.

Μια ζωή που ήταν συνυφασμένη με τους χαμηλούς τόνους. Δεν του άρεσε να προκαλεί και αυτό το είχε κάνει σαφές και στις παρέες του. Δεν ήθελε να τραβά την προσοχή. Ήταν παιδί με σταθερές αρχές και σχέσεις. τα τελευταάι περίπου πέντε χρόνια διατηρούσε δεσμό με τη Μαρία. Είχαν σκοπό μάλιστα να παντρευτούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

 

Πηγή:tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight