Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο θεατρικό σανίδι θα ανέβει η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου

Στο θεατρικό σανίδι θα ανέβει η δημοσιογ...

ΔΕΙΤΕ τι δήλωσε η ίδια

Η Πόπη Τσαπανίδου μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Star περνάει σε πιο δημιουργική φάση. Η δημοσιογράφος μίλησε για το ντεµπούτο της στο θέατρο:

«∆εν έχω βάλει στόχο της ζωής µου να γίνω ηθοποιός και να ασχοληθώ µε τον κινηµατογράφο ή το θέατρο. Μου αρέσουν, ωστόσο, αυτού του είδους οι προκλήσεις γιατί δοκιµάζω τα όριά µου, βγαίνω από το καβούκι µου και από τον στενό ρόλο που έχω επαγγελµατικά σε όλη τη ζωή µου. Για µένα ήταν µια ωραία ευκαιρία να κάνω κάτι διαφορετικό και να ανανεωθώ προσωπικά», εξηγεί και συνεχίζει:

«Είναι πολύ καλή µου φίλη µία κοπέλα από τη συγκεκριµένη θεατρική οµάδα. Έτσι µου έγινε η πρόταση για έναν ρόλο που ουσιαστικά θα υποδυθώ τον εαυτό µου και δέχτηκα. Θα βγαίνω στη θεατρική παράσταση µέσω µόνιτορ και θα υποδύοµαι µια παρουσιάστρια ειδήσεων.

Είναι ένας ρόλος πολύ πιο κοντά σε εµένα σε σχέση µε τον ρόλο που είχα υποδυθεί στην κινηµατογραφική ταινία “Το µικρό ψάρι”. Μου αρέσει το θέατρο, αλλά λόγω χρόνου δεν προλαβαίνω να δω όσες παραστάσεις θέλω. Το απολαµβάνω πολύ όµως, κάθε φορά που παρακολουθώ µια καλή δουλειά».

Η Πόπη Τσαπανίδου θα συµµετέχει στην παράσταση «Ο ιατροδικαστής ή Στη µνήµη της Ελλης Λαδά» του Κώστα Λεϊµονή. Το έργο, που σκηνοθετεί ο Παντελής Παπαδόπουλος, θα ανέβει στο θέατρο «Αλκµήνη» τον Οκτώβριο και θα πρωταγωνιστούν ο Χάρης Σώζος και ο Χρήστος Ευθυµίου.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight