Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Σκίζει" στη χώρα μας το «Ξενοδοχείο για τέρατα 3: Ώρα για διακοπές» -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

"Σκίζει" στη χώρα μας το «Ξενο...

Διοργανώθηκε εκδήλωση στο θερινό σινεμά Άνεσις στην Αθήνα, παρουσία και του Β. Χαραλαμπόπουλου

Η γνωστή και αγαπημένη τερατοπαρέα μικρών και μεγάλων επέστρεψε για 3η φορά στη μεγάλη οθόνη με μια απίστευτη περιπέτεια πάνω σε ένα κρουαζιερόπλοιο. Τίτλος του απολαυστικού φιλμ που παίζεται με επιτυχία και στην Πάτρα στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε, είναι «Ξενοδοχείο για τέρατα 3: Ώρα για διακοπές» και έχει βγει σε διανομή της Feelgood. Ήδη το φιλμ έχουν δει πάνω από 60.000 θεατές πανελλαδικά.

Η παρέα λοιπόν πάει διακοπές αλλά επειδή, ο Ντρακ είναι πάντα απρόβλεπτος, τα πράγματα ξεφεύγουν και η αλλόκοτη παρέα εξερευνά γη και ύδωρ. Όλοι είναι εδώ, από την Μέιβις και τον Τζον μέχρι τον Χλαπάτσα και τον μικρό Ντενίσεβιτς. Αυτή τη φορά όμως, ένας έρωτας περιμένει τον Ντρακ, για να κάνει τις διακοπές του ακόμα πιο πικάντικες.

Ο δημοφιλής Αιγιώτης ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επέστρεψε και πάλι δανείζοντας την χαρακτηριστική φωνή του στον Κόμη Ντρακ ενώ η Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου «υποδύεται» την Έρικα, την μυστηριώδη γυναίκα που θα μπει στις διακοπές και στην…ζωή του Ντρακ. Μαζί τους, μεταξύ άλλων και η ραδιοφωνική παραγωγός Μαίρη Ρετσίνα, η ηθοποιός Στεφανία Φιλιάδη και η blogger Άσπα Τσαμαδή του AspaOnline, που δάνεισαν τις φωνές τους στην Ελληνική μεταγλώττιση του φιλμ.

Σύνοψη:

Η αγαπημένη μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαρο-θεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέϊβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, την Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα.

*Ακολουθεί βίντεο με τα voice talents από την εκδήλωση για την ταινία που φιλοξενήθηκε στον θερινό κινηματογράφο Άνεσις, στην Αθήνα παρουσία και του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture