Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Συνεχίζει το ταξίδι στις γειτονιές το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας με στάση στο Κεντρικό Διαμέρισμα

Συνεχίζει το ταξίδι στις γειτονιές το Δι...

Το τριήμερο 21-22-23 Ιουλίου

Το Διεθνές φεστιβάλ της Πάτρας συνεχίζει το τριήμερο 21, 22 και 23 Ιουλίου 2018 το ταξίδι του στις γειτονιές και της συνοικίες της πόλης, κάνοντας στάση αυτή τη φορά στο Κεντρικό Διαμέρισμα, αξιοποιώντας εκτός των άλλων  το δυναμικό των συλλόγων .

Οι τριήμερες εκδηλώσεις ξεκινούν το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ στο Νότιο Πάρκο με τη συναυλία του Κ. Βασιλιάγκου .Ο Κώστας Βασιλιάγκος (τραγούδι), ο Ανδρέας Στεργίου (κλασική κιθάρα), η Ελευθερία Πολογεώργη (φλάουτο) και η Μαρί Χασάπη (κοντραμπάσο), μας οδηγούν σε μια μουσική διαδρομή, βασισμένη στην ποίηση του Ισπανού Federico Garcia Lorca μέσα από τις μουσικές των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Γλέζου, Μαμαγκάκη, Λεοντή, Λοίζου και Μαραμή.

Την Κυριακή (22 Ιουλίου,) το Χορευτικό από  τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, ο Παμμικρασιατικός (Χορόδραμα Μίκης Θεοδωράκης, Νταλάρας), τα      Χορευτικά Σχήματα από τα εκπαιδευτήρια Αναγέννηση, την Τέρψη και τον Άγιο Διονύσιο, παίρνουν τη σκυτάλη, παρουσιάζοντας χορούς από την Πελοπόννησο και …όχι μόνο.

Τη Δευτέρα – πάντα στο νότιο πάρκο -  το «Άρμα Θέσπιδος» παρουσιάζει την παράσταση «Η ΤΡΕΛΛΗ ΤΟΥ ΣΑΓΙΟ» , με την οποία κλείνει το τριήμερο των εκδηλώσεων.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture