Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στραγγαλισμός οδήγησε στο θάνατο την Φούλα Παπανδρέου - Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, εξηγεί τα ευρήματα της νεκροτομής πάνω στην 88χρονη - ΗΧΗΤΙΚΟ

Στραγγαλισμός οδήγησε στο θάνατο την Φού...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε αναλυτικά

Tα στοιχεία που διαπιστώθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σπίτι της άτυχης 88χρονης και "έδειχναν" δολοφονική επίθεση, ήρθε να επιβεβαιώσει η νεκροτομή.

Αυτό που διαπίστωσαν οι αστυνομικοί ήταν πως υπήρχε αναστάτωση σε συγκεκριμένο δωμάτιο του διαμερίσματος, σαν κάποιος να αναζητούσε αντικείμενα αξίας. Η βέρα της γυναίκας έλειπε από το χέρι της.

Κατα τη νεκροψία η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα διαπίστωσε ένα χτύπημα που φέρει η 88χρονη στο κεφάλι καθώς και ίχνη έντονης πίεσης που φαίνεται ότι δέχθηκε στον λαιμό της. Η νεκροτομή από την ιατροδικαστή την επόμενη ημέρα, ερμήνευσε τα σημάδια και ώς τα αίτια του θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας.

Ακούστε το ηχητικό

Στον τόπο του περιστατικού διενεργήθηκε άμεσα αυτοψία από Αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, καθώς και από την Ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα.

Οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε να εντοπιστεί το άτομο ή τα άτομα που εισέβαλλαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις