Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΣΙΝΕΜΑ Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΡΩΑ AQUAMAN

ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΣΙΝΕΜΑ Η ΤΑΙΝΙΑ...

Με το Τζέισον Μομόα - Το Σάββατο το πρώτο τρέιλερ

Στις 21 Ιουλίου 2018 αναμένεται να βγει το πρώτο διαφημιστικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης περιπέτειας «Aquaman» με πρωταγωνιστή τον 38χρονο μυώδη ηθοποιό από την Χονολουλού της Χαβάης.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου 2018 ενώ το τρέιλερ, όπως γράφει το flix.gr, θα λανσαριστεί αυτό το Σάββατο 21 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Comic-Con. Η νέα αφίσα του φιλμ πάντως ήδη έχει δοθεί στη δημοσιότητα ενώ προ ολίγων εβδομάδων είχε κάνει αφιέρωμα στον Aquaman το Αμερικανικό περιοδικό Entertainment Weekly, αφιερώνοντας του μάλιστα και το εξώφυλλο του.

O Aquaman εμφανίστηκε στο σύμπαν της DC Comics το 1941 και αργότερα κέρδισε τη δημοτικότητα που του άξιζε με σόλο ιστορίες αλλά και ως ιδρυτικό μέλος της Justice League of America. Βασιλιάς των Επτά Θαλασσών, όπως είναι και ο «τίτλος» του, ο Aquaman μεσουράνησε τις δεκαετίες του '50 και του '60 ενώ γνώρισε και μια πιο «σοβαρή» περίοδο στα 90s ως εκθρονισμένος βασιλιάς της Ατλαντίδας, συνεχίζοντας να ζει κάτω από το νερό και να συνομιλεί με τα πλάσματα του βυθού.

To «Aquaman» υπογράφει σκηνοθετικά ο Τζέιμς Γουάν (των φιλμ τρόμου «Saw» και «Insidious»), ενώ μαζί με τον εντυπωσιακό και γοητευτικό Τζέισον Μομόα παίζουν ακόμη η Άμπερ Χερντ, η Νικόλ Κίντμαν, ο Γουίλεμ Νταφόε, ο Ντολφ Λούντγκρεν και ο Πάτρικ Γουίλσον.

Η ταινία αναμένεται να κάνει εμπορική επιτυχία. Θα την δούμε και στη χώρα μας και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture