Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται στις 26 Ιουλίου στην Ελλάδα το σκοτεινό φιλμ επιστημονικής φαντασίας "Κάθαρση: Η Αρχή"

Έρχεται στις 26 Ιουλίου στην Ελλάδα το σ...

Στην ταινία που θα δούμε και στην Πάτρα, παίζει και η Μαρίζα Τομέι

Από την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις Ελληνικές αίθουσες (αναμένεται και στην Πάτρα), σε διανομή της UIP, το περιπετειώδες θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «The First Purge – Κάθαρση: Η Αρχή» σε σκηνοθεσία: Τζέραρντ ΜακΜάρεϊ – Gerard McMurray και σενάριο James De Monaco, ο οποίος και έχει γράψει τα σενάρια και των 3 προηγούμενων φιλμ του επιτυχημένου horror/scifi σινε-franchise.

Το ««The First Purge – Κάθαρση: Η Αρχή» όπου πρωταγωνιστούν οι Μαρίζα Τομέι, Λεξ Σκοτ Ντέιβις και Γίλαν Νόελ, με την κάπως «αγριευτική» αφίσα, είναι ουσιαστικά πρίκουελ των προηγούμενων φιλμ και διαδραματίζεται σε μία στιγμή που στην Αμερική, το απολυταρχικό καθεστώς που κυβερνά, δοκιμάζει την ιδέα μίας ξέφρενης νύχτας ανοιχτής στην παρανομία στο Staten Island.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της UIP Greece, πίσω από κάθε παράδοση κρύβεται μια επανάσταση. Την επόμενη Ημέρα Ανεξαρτησίας, παρακολουθήστε πώς ξεκίνησε το ετήσιο 12ωρο πλήρους ανομίας της χώρας μας. Καλωσορίσατε στο κίνημα που ξεκίνησε ως ένα απλό πείραμα, Κάθαρση: Η Αρχή.

Για να μειώσουν το ποσοστό της εγκληματικότητας κάτω από το 1% για τον υπόλοιπο χρόνο, οι Νέοι Εθνοπατέρες της Αμερικής δοκιμάζουν μια κοινωνιολογική θεωρία που επιτρέπει την απρόσκοπτη εκτόνωση βίας για ένα βράδυ σε μια απομονωμένη κοινότητα. Όταν, όμως, η βία των τυράννων συναντά την οργή των κοινωνικά περιθωριοποιημένων, αυτό που ξεκίνησε σε μια κοινότητα, δοκιμαστικά, θα εξαπλωθεί σε όλο το έθνος.

Όπως έγραψε το περιοδικό Entertainment Weekly,  ο Y’Lan Noel  υποδύεται έναν τοπικό διακινητή ναρκωτικών που αποφασίζει να τα βάλει με το καθεστώς ενώ μία ακτιβίστρια (την ερμηνεύει η Lex Scott Davis) προσπαθεί αν σώσει τον αδελφό της (Joivan Wade) από τον άσχημο δρόμο του εγκλήματος που έχει μπλέξει.

Παίζει και η τιμημένη με Όσκαρ β’ ρόλου για το φιλμ «Το ξαδελφάκι μου, ο Βίνι», Μαρίζα Τομέι στο ρόλο μίας ψυχολόγου που είναι και η υπεύθυνη της ιδέας της κάθαρσης. «Αισθάνεται πως μια κοινωνική κάθαρση είναι αναγκαία», εξηγεί ο James De Monaco.

Το συγκεκριμένο σινε-franchise έχοντας φτάσει στην 4η ταινία του, φαίνεται πως διατηρεί το κοινό του. Στο ξεκίνημα του, στις 4-8 Ιουλίου 2018 στα Αμερικάνικα ταμεία, τα πήγε μία χαρά και ήδη μέσα σε σχεδόν 2 εβδομάδες ξεπέρασε σε εισπράξεις τα 50 εκατομμύρια δολάρια συν άλλα 25 από τον υπόλοιπο κόσμο.

Αναμένεται να δούμε το φιλμ και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare όπου ήδη φιγουράρει η διαφημιστική αφίσα που γράφει «Ένα έθνος ξαναγεννιέται».

Η ταινία θα είναι κατάλληλη άνω των 18 ετών.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture