Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιορτάστηκε στην Πάτρα η επέτειος της Γαλλικής Επανάστασης – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Γιορτάστηκε στην Πάτρα η επέτειος της Γα...

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Γαλλικό Ινστιτούτο Πατρών

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη για δεύτερη συναπτή χρονιά, η εκδήλωση του Γαλλικού Ινστιτούτου Πατρών για τον εορτασμό της επετείου της Γαλλικής Επανάστασης, έπειτα  από επιθυμία του Γάλλου Πρέσβη στην Ελλάδα M. Christophe Chantepy.  Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο restaurant – bar  Ostria στα Καμίνια, την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Η διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Πατρών, κυρία Γεωργία Πετροπούλου – Conan, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ευχαρίστησε  θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης που συνέβαλλαν καθοριστικά στην απόλυτη επιτυχία της βραδιάς.

Κατά την ομιλία της τόνισε ότι φέτος συμπληρώνονται 229 χρόνια από την Γαλλική Επανάσταση που έμελλε να αλλάξει το ρου της ιστορίας για ολόκληρη την Ευρώπη σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο!

Μέσα από το βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο Γάλλος Πρέσβης ανέφερε ότι η 14η Ιουλίου είναι μια μέρα επίσημη που ενώνει τους Έλληνες και τους Γάλλους  γύρω από αξίες που δεν είναι άλλες από την ελευθερία, την ισότητα και την αδελφοσύνη.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της βραδιάς: ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ, ΑΜP και OSCAR, ΜΕΛΙΝΑ ΔΗΜΟΥΛΑ, ΣΑΛΛΥ ΣΑΝ ΕΠΕ, ETAIΡΕΙΑ DUR – ΔΟΥΡΟΣ ΑΕ, ΚΑΦΕ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ LA MER, COFFEE BRANDS HELLAS SA, KREOSYS, MAX PERRY, ΦΥΛΛΟ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ, ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΕ, PERNAUD RICARD, ΑΝΔΡΙΚΑΚΗΣ FIREWORKS, ΛΙΟΦΑΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΠΑΡΠΑΡΟΥΣΗ, ΑΧΑΙΑ ΚΛΑΟΥΣ, ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΧΑΧΑΛΗ, ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ EL CONVENTILLO, ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΕΛΕΝΗ ΔΡΟΛΙΑ, καθώς επίσης και τις σοπράνο Παναγιώτα Τσίρη και Μαριλένα Νισίδη.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight