Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τρεις νέοι Πατρινοί έφυγαν με διαφορά ωρών από τη ζωή στα 45, 49 και 50 τους χρόνια - Θλίψη για Μιχαλόπουλο, Βουτσινά, Κονταξή

Τρεις νέοι Πατρινοί έφυγαν με διαφορά ωρ...

Η είδηση συγκλόνισε την τοπική κοινωνία

Τρεις νέοι άνθρωποι, γνωστοί Πατρινοί έφυγαν από τη ζωή τις τελευταίες μέρες σκορπίζοντας θλίψη στην πατραϊκή κοινωνία. Στα 45 της μόλις χρόνια η Μαρία Γρηγ.  Κονταξή έφυγε από τη ζωή. Η εκλιπούσα ήταν παντρεμένη με τον Δημήτριο Φάλαρη και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Χρήστο και τον Γρηγόρη.

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο της Μαρίας Κονταξή - Φάλαρη στα 45 της μόλις χρόνια

Η Μαρία Κονταξή αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας, από το οποίο δεν μπόρεσε να βγει νικήτρια.

Σε ηλικία μόλις 49 ετών ο Γιώργος Μιχαλόπουλος μέλος της οικογένειας των ιδιοκτητών των ζαχαροπλαστείων Εντελβάις, έφυγε από τη ζωή. Ο 49χρονος αντιμετώπιζε εδώ και λίγους μήνες σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του με το οποίο πάλεψα σκληρά χωρίς να καταφέρει να το νικήσει.

Πάτρα: Έφυγε στα 49 του ο Γιώργος Μιχαλόπουλος της οικογένειας του Εντελβάις

Ήταν γιος του Νίκου Μιχαλόπουλου, είχε τρία αδέλφια, την Διονυσία, τον Χρήστο και τον Ανδρέα καθώς και έξι ανίψια. Δεν ήταν παντρεμένος και ουσιαστικά είχε μεγαλώσει μαζί με την οικογένεια των ιδιοκτητών της αλυσίδας ζαχαροπλαστείων.

Νικημένη από τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή η Νέλλη Βουτσινά, είδηση που προκάλεσε σοκ σε όλους όσοι την γνώρισαν και την αγάπησαν Ήταν μόλις 50 ετών.

Πάτρα: Κηδεύεται σήμερα η Νέλλη Βουτσινά- Θλίψη για το θάνατο της

"Εφυγε" η πατρινή Νέλλη Βουτσινά, μόλις στα 50 χρόνια της

Ένας δραστήριος και πολυάσχολος άνθρωπος, φιλόλογος - κοινωνιολόγος που τα τελευταία χρόνια ήταν υπεύθυνη στον εκδοτικό οίκο του Γιάννη Πικραμένου. Κίνησε να βρει την πολυαγαπημένη της αδελφή Ναταλία που είχε «φύγει» επίσης νέα, και άδικα πριν από 5 μόλις χρόνια.

Νέλλη Βουτσινά

Νέλλη Βουτσινά

Νέλλη Βουτσινά

Γιώργος Μιχαλόπουλος

Γιώργος Μιχαλόπουλος

Γιώργος Μιχαλόπουλος

Μαρία Κονταξή

Μαρία Κονταξή

Μαρία Κονταξή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις