Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κηδεύτηκε σε κλίμα συγκίνησης ο Γιώργος Μιχαλόπουλος της οικογένειας "Εντελβάις" -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κηδεύτηκε σε κλίμα συγκίνησης ο Γιώργος ...

Το απόγευμα της Δευτέρας στο Β' Δημοτικό κοιμητήριο Πατρών, στη Λεύκα

Μέσα σε κλίμα θλίψης και συγκίνησης κηδεύτηκε στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας 16 Ιουλίου 2018 στον ιερό ναό Αγίου Μηνά στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο της Λεύκας Πατρών, ο συμπολίτης επιχειρηματίας Γιώργος Μιχαλόπουλος, ο οποίος ήταν μέλος της οικογένειας των ιδιοκτητών των γνωστών ζαχαροπλαστείων «Εντελβάις». Ο 49χρονος επιχειρηματίας αντιμετώπιζε εδώ και λίγους μήνες σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του με το οποίο πάλεψε σκληρά χωρίς τελικά να καταφέρει να βγει νικητής.

Ο εκλιπών ήταν γιος του Νίκου Μιχαλόπουλου και είχε τρία αδέλφια, την Διονυσία, τον Χρήστο και τον Ανδρέα καθώς και έξι ανίψια. Δεν ήταν παντρεμένος και ουσιαστικά είχε μεγαλώσει μαζί με την οικογένεια των ιδιοκτητών της επιτυχημένης αλυσίδας ζαχαροπλαστείων με την επωνυμία «Εντελβάις».

Πολύς κόσμος παρέστη στην εξόδιο ακολουθία στο ναό του Αγίου Μηνά Λεύκας Πατρών ενώ πολλά ήσαν και τα στεφάνια που κατατέθηκαν στη μνήμη του.

Ανάμεσα στον κόσμο που παρέστη στην κηδεία του Γιώργου Μιχαλόπουλου, ήταν και ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης.

Οι φωτ. είναι του Δημ. Χριστοδουλόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις