Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την βραδιά αφιερωμένη στο προσωπικό & τους ασθενείς της Κλινικής αποκατάστασης

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την βραδιά αφιερωμ...

Την εκδήλωση οργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων αποκατάστασης ασθενών με κακώσεις νωτιαίου μυελού

Μια βραδιά αφιερωμένη στους ασθενείς και στο προσωπικό της Κλινικής Αποκατάστασης, στους αφανείς συνεργάτες, στις οικογένειες, στους φίλους, που μοιράζονται ένα νέο ανηφορικό δρόμο και χρειάζονται ένα διάλειμμα πραγματοποιήθηκε στο αίθριο της Κλινικής την περασμένη Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 τιμώντας τα επτά (7) χρόνια λειτουργίας της, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων κλινικής αποκατάστασης ασθενών με κακώσεις νωτιαίου μυελού Π.Γ.Ν.Π. «Δημήτρης και Βέρα Σφήκα».

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δωρητής της Κλινικής κ. Δημήτριος Σφήκας,  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο κ. Αντώνης Χαροκόπος Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο κ. Θεόδωρος Τουλγαρίδης, Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, ο Διευθυντής της Κλινικής Καθηγητής Ηλίας Παναγιωτόπουλος, το προσωπικό της Κλινικής, τα Μέλη του ΔΣ του Συλλόγου καθώς και μέλη του Συλλόγου, ασθενείς πρώην και νυν της Κλινικής με συνοδούς, φίλους και συγγενείς τους.

Μέλη του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Ήφαιστος», Μέλη του ΔΣ της «Φλόγας», Μέλη του ΔΣ του Συλλόγου «Ελεάνα», Μέλη του ΔΣ του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών Παραρτήματος Αχαΐας, κ.α.

Το φεγγάρι του καλοκαιριού, το παραδοσιακό ελληνικό barbeque, η ζωντανή μουσική με τους μουσικούς: Μαρία Δημάκου (τραγούδι), Βασίλη Ζωϊτόπουλο (ακορντεόν), Παντελή Κεκάτο (μπουζούκι – τραγούδι), Γιώργο Μανωλόπουλο (κιθάρα – τραγούδι) και Γιάννη Μεσσήνη (κρουστά-τραγούδι), μετέτρεψε τη βεράντα της Κλινικής Αποκατάστασης σε ένα πραγματικό χώρο κεφιού, ανταλλαγής απόψεων και χαλάρωσης, που τόσο έχουμε ανάγκη.

Θερμές ευχαριστίες από το σύλλογο:

στους μουσικούς,

την Cavino που προσέφερε το κρασί,

την Achaia Company Α.Ε.ΒΙ.Τ.Ε για την προσφορά προϊόντων της,

τον κ. Αχιλλέα Γεωργακόπουλο και το " Το Μαγειριό της Αγοράς", τους ψήστες και όσους πρόσφεραν στο μπουφέ,

τους ασθενείς και τις οικογένειες τους και όσους συνεισέφεραν οικονομικά,

το φωτογραφείο Ελισάβετ και Παναγιώτη Ανθόπουλου.

Τέλος θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτή την πολύ ωραία βραδιά.

*Πρόεδρος του Συλλόγου είναι η Ιουλία Συροκώστα – Σταθοπούλου, Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος, Επιμελήτρια Παθολογικής κλινικής ΠΓΝΠατρών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις