Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος για τις στειρώσεις ζώων στην Πάτρα

Ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος για ...

Προαναγγέλλει και νέες πρωτοβουλίες σε όλη τη χώρα

Ανακοίνωση για το πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην Πάτρα, εξέδωσε ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος. Στην ανακοίνωση τονίζεται πως και θα γίνουν και άλλες τέτοιες δράσεις για τον περιορισμό των αδέσποτων ζώων σε όλη τη χώρα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με ιδιαίτερη επιτυχία και χάρη στην σημαντική συμβολή του Δικτύου Ελλήνων Εθελοντών Κτηνιάτρων, του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου και φιλοζωικών οργανώσεων ολοκληρώθηκε την Κυριακή το πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην Πάτρα, με την συνεργασία και στήριξη της δημοτικής αρχής.

«Οι πρωτοβουλίες μας για τον περιορισμό των αδέσποτων ζώων θα συνεχιστούν σ’ όλη την χώρα», σημείωσε η Πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου Αθηνά Τραχήλη, προσθέτοντας ότι είναι απαράδεκτη και προσβλητική για τον πολιτισμό μας η εικόνα των κατά κύματα αδέσποτων ζώων τα οποία συχνά πέφτουν θύματα βίας και κακομεταχείρισης.

«Το πρόβλημα εμφανίζεται μ’ ένταση σε πολλές περιοχές και χρέος δικό μας είναι, σε συνεργασία με τις κατά τόπους δημοτικές αρχές, να συμβάλλουμε στην άμβλυνση του», σημείωσε η κ. Τραχήλη η οποία, το Σαββατοκύριακο, μαζί με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και στελέχη της δημοτικής αρχής επισκέφθηκε κτηνιατρεία της πόλης όπου γίνονταν στειρώσεις.

Η κ. Τραχήλη υπογράμμισε, επίσης, ότι στην όλη προσπάθεια καίριας σημασίας είναι η εθελοντική δουλειά όχι μόνο των κτηνιάτρων αλλά και των μελών των φιλοζωικών οργανώσεων που διαχρονικά επιμένουν και ασκούν πιέσεις, ώστε να εξαλειφθεί η εικόνα των αδέσποτων και εγκαταλελειμμένων κατοικίδιων ζώων.

«Εκ μέρους του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους εθελοντές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, διαθέτοντας δωρεάν τις υπηρεσίες και τα ιατρεία τους, τον Δήμο Πατρέων που στήριξε την πρωτοβουλία με την προμήθεια κτηνιατρικών φαρμάκων και άλλων αναλώσιμων και, φυσικά, τις φιλοζωικές οργανώσεις που είναι σταθερά δίπλα σε κάθε κίνηση βελτίωσης των συνθηκών για τα ζώα συντροφιάς στην χώρα μας», σημείωσε η κ. Τραχήλη.

Στο πρόγραμμα που εκπονήθηκε στην Πάτρα συμμετείχαν οι κτηνίατροι, Αλεξανδρόπουλος Παναγιώτης, Γαλάνης Μάριος, Γεωργοπούλου Βασιλική, Γιαννούλη Αριάδνη, Γρεβεντοπούλου Ελευθερία, Ζαπάντες Ιωάννης, Κοντορεπανίδου Ευδοκία, Κουτροπούλου Δάφνη, Κυριακοπούλου Βασιλική, Λαμπρόπουλος Νικόλαος, Μιχαλόπουλος Γιάννης, Μοντζολής Γιώργος, Μπαλάση Τότα, Μπαλάσης Οδυσσέας, Μπουρδάκου Ελένη, Νάκου Γκέλυ, Νταβλούρου Βασιλική, Παπαγεωργίου Σπύρος, Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος, Παπαχρήστος Ευάγγελος, Πέζαρος Παύλος, Τουρλούπη Μαρία, Τραχήλη Αθηνά, Φραγκούλη Αθηνά, Φωτοπούλου Ελένη.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις