Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την γιορτή λήξης του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την γιορτή λήξης του Παγκ...

Την περασμένη Κυριακή το βράδυ στο θεατράκι της Μαρίνας

Η παράδοση, η μουσική και τα χρώματα πλημμύρισαν το θεατράκι της Μαρίνας Πατρών στην εκδήλωση για την «Γιορτή Λήξης» των χορευτικών του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών την περασμένη Κυριακή 8/7/2018.

Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος γιόρτασε με αυτό τον τρόπο την λήξη των χορευτικών Τμημάτων του και παρουσίασε την δουλειά της περασμένης χρονιάς 2017-2018.

Χρώματα, κέφι, χαμόγελο, ομαδικό πνεύμα και πολύς χορός ήταν τα βασικά "συστατικά" της συνταγής και βέβαια με την συνοδεία της παραδοσιακής ορχήστρας "ΑΡΤΥΜΑ" που κράτησαν μέχρι αργά τις κερκίδες του θεάτρου ασφυκτικά γεμάτες από θεατές.

Παρουσιάστηκαν όλα τα τμήματα του Συλλόγου, Παραδοσιακό, Λαϊκό, Παιδικό, Latin μέσα σε μία αρμονική συνύπαρξη όλων, στην σκηνή.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του Δήμου Πατρέων Μελάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, ο κ. Μαγκαφάς Νίκος, εκπρόσωπος του Δήμου Καλαβρύτων, η Χρύσα Παπαδάτου, βοηθός Δημάρχου Καλαβρύτων, η κ. Πανουτσακοπούλου Στέλλα, Αντιδήμαρχος Παίων, οι Γιαννιά Ευσταθία, Πολιτευτής, Ντάτσικα Γεωργία, Πολιτευτής, Λεωνίδας Θωμάς, Πολιτευτής, ο αρχιμανδρίτης πατήρ Ειρηναίος από την Νεανική ομάδα Αγίας Ειρήνης, ο Χρυσανθακόπουλος Αλέξανδρος, υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Γκλαβάς Γεώργιος πρώην πρόεδρος Σπηλαίου Καστριών, ο κ. Αγγελόπουλος Αργύρης Προϊστάμενος Διεύθυνσης Υγείας, εκπρόσωποι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και πολλοί εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων τους οποίους και ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος ευχαριστεί θερμά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις