Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η στροφή - καρμανιόλα της παλιάς εθνικής Πατρών Κορίνθου στο Λαμπίρι Αχαϊας - Η εκτροπή νταλίκας την... επανέφερε στο προσκήνιο

Η στροφή - καρμανιόλα της παλιάς εθνικής...

Πρέπει να ληφθούν μέτρα οδικής ασφάλειας

Το ζήτημα της κατάστασης που επικρατεί στο παλαιό οδικό δίκτυο της Αχαϊας και των κινδύνων που εξακολουθούν να υπάρχουν επανήλθε στο προσκήνιο χθες μετά την ανατροπή της νταλίκας στην παλαιά εθνική οδό Πατρών Κορίνθου, στο ύψος του Λαμπιρίου.

Νταλίκα "δίπλωσε" στην Π.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών – Διεκόπη η κυκλοφορία

Η εκτροπή νταλίκας σημειώθηκε περίπου στις 8:30 το απόγευμα της Πέμπτης στην Παλαιά Εθνική οδό Πατρών-Αθηνών στο ύψος του Λαμπίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες έκλεισε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας ενώ ο δρόμος γέμισε με λάδια και πετρέλαιο με αποτέλεσμα η Αστυνομία να σπεύσει στο σημείο για να ρίξει ειδικό υλικό ώστε να μειωθεί η ολισθηρότητα του οδοστρώματος.

Τι θα γίνει με την επικίνδυνη στροφή στην παλιά εθνική της Πατρών ...

 

Όπως τονίζει ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας Θανάσης Γιανναδάκης, ο οποίος έτυχε να περνά από το σημείο την ώρα του ατυχήματος, ο δρόμος δεν έχει τις προδιαγραφές να αντέξει την κίνηση βαρέων οχημάτων , κάτι που είχε επισημανθεί πολλάκις και στο παρελθόν, θέτοντας παράλληλα ζήτημα οδικής ασφάλειας για όσους κινούνται σε αυτόν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις