Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΑΠΟ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΕΣ ΡΟΜΑΝΤΖΟ "ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ

ΑΠΟ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΕΣ ΡΟΜΑΝΤΖΟ...

Θα το δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Βέσο Μάρε

Την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 θα έρθει στις Ελληνικές αίθουσες η ταινία «Έρωτας στη Σιβηρία – Siberia» σε διανομή από την εταιρεία Odeon και αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Στον «Έρωτα στη Σιβηρία» έχουμε έναν έμπορο. Δώδεκα σπάνια μπλε διαμάντια. Ένα αλισβερίσι θανάτου. Ο κινηματογραφικός σταρ Κιάνου Ριβς πρωταγωνιστεί σε μια ερωτική ιστορία γεμάτη ανατροπές…

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Λούκας (Κιάνου Ριβς), ένας Αμερικανός έμπορος διαμαντιών, ταξιδεύει στη Ρωσία για να πουλήσει 12 σπάνια μπλε διαμάντια αμφιλεγόμενης προέλευσης. Καθώς η συμφωνία που είχε κλείσει αρχίζει να καταρρέει, ταξιδεύει στη Σιβηρία για να αναζητήσει τον Ρώσο συνεργάτη του που έχει εξαφανιστεί. Στη μικρή πόλη της Σιβηρίας γνωρίζει την Κάτια (Άνα Ουλάρου), μια Ρωσίδα ιδιοκτήτρια καφέ τη οποία ερωτεύεται παράφορα. Οι δυο τους θα πιαστούν σε μία θανατηφόρα ανταλλαγή πυρών μεταξύ του αγοραστή και της ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών και θα έρθουν αντιμέτωποι με οριακές καταστάσεις.

H σκηνοθεσία είναι του Μάθιου Ρος. Παίζουν και οι Μόλι Ρίνγκουαλντ, Πάσα Λιτσνίκοφ και η Βερόνικα Φέρες. Το σενάριο της ρομαντικής αυτής αστυνομικής περιπέτειας έχει γράψει ο Scott B. Smith από μία ιστορία του Stephen Hamel.

Τον 53χρονο Καναδό σταρ Κιάνου Ριβς που έχει γεννηθεί στο Λίβανο θα τον δούμε και σε άλλη ταινία το φετινό καλοκαίρι στην κομεντί «Destination Wedding» με την Γουινόνα Ράιντερ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture