Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Γλεντούσαν μέχρι πρωίας δίπλα από τα παιδιά που πονούσαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Γλεντούσαν μέχρι πρωίας δίπλα από...
Βγενόπουλος Φάνης

Χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας

Την ώρα που οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Καραμανδανείου νοσοκομείου της Πάτρας, έδιναν την καθημερινή τους μάχη για να γιατρέψουν και απαλύνουν τον πόνο των παιδιών – ασθενών, κάποιοι στη γειτονία είχαν άλλες διαθέσεις. Διάθεση γιορτής και ξεφαντώματος, υπό τους ήχους ζωντανής και δυνατής μουσικής.

Όλα αυτά το βράδυ της Τρίτης προς τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Μάταια οι γιατροί, οι νοσηλευτές και κυρίως το παιδιά που βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου, ανέμεναν να τελειώσει το γλέντι, ώστε να ηρεμήσουν και να μπορέσουν να κοιμηθούν τα παιδιά και το προσωπικό να συνεχίσει απερίσπαστο τη δουλειά του.

Όπως καταγγέλλουν στο thebest.gr, άνθρωποι από το μοναδικό παιδιατρικό νοσοκομείο της Δυτικής Ελλάδας, το γλέντι όχι μόνο δεν τελείωνε, αντιθέτως «φούντωνε» όσο προχωρούσε η ώρα.

Έτσι, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης και ενώ είχαν εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής, αναγκάστηκαν να καλέσουν την Αστυνομία, η οποία και παρενέβη ώστε να σταματήσει η εκκωφαντική μουσική.

Με την ευκαιρία άνθρωποι του νοσοκομείου, καλούν μέσω του thebest.gr, τους γείτονες να μην λειτουργούν σε βάρος του νοσοκομείου και κυρίως να μην στερούν την ησυχία των μικρών ασθενών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις